Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

We neukten als vriend elkaars meiden en ze wisten het niet.

U leest om dit moment het verhaal We neukten als vriend elkaars meiden en ze wisten het niet gepost door Jim. Dit verhaal is gepost in de categorie sex verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar sex verhalen?
Categorie: sex verhalen
Gepost door: Jim
Gepost op: 2009-5-26

Verhaal:

We neukten als vriend elkaars meiden en ze wisten het niet

Ik heb al een waar gebeurt sex verhaal geplaatst hier (mijn slapende zus) en heb gemerkt dat het toch in de smaak gevallen is bij de lezers.

Ook dit verhaal is waar gebeurt. Heb een prima jeugd gehad en had een hele goede vriend met wie ik samen geweldige ervaringen heb gehad. Beiden zijn wij hetro, zelfde leeftijd en qua postuur ook hetzelfde. Dat we samen echt van onze jeugd genoten hebben bewijst vandaag de dag na 20 jaar nog onze vriendschap. We hebben ons gezin en zijn ook gelukkig. Zo nu en dan gaan wij samen nog steeds chillen , maar de wilde haren zijn nu niet meer zo wild als toen, hahahaa. Wat onze vriendschap zo byzonder maakte zal ik nu op papier zetten.

Peter en ik genoten in het weekend vooral van onze wilde sex leven van toen. Geen weekend ging voorbij zonder dat we sex hadden met een schoonheid. Het kwam wel eens voor dat als Peter een schatje vond en die mij ook zag zitten wij met zijn drietjes genoten van super sex. Omgekeerd gebeurde het ook als ik een meid had die ook door hem aantrekkelijk gevonden werd en zij hem ook mocht.

Natuurlijk kwam het wel vaker voor dat een schatje maar oog had voor mij of Peter. Hoezeer Peter of ik elkaar dan de gelegenheid gaven om ook te genieten van haar lukte het soms niet. Vaak maakte ik dan een afspraak en liet dan Peter gaan zodat hij kans had van slagen. Gezegt moet worden dat wij nooit over de grens gingen. Als zij niet wilde bleef het daarbij.

Ik had Peter ook verteld over mijn ervaring met mijn "slapende" zus en zo kwamen we een dag op mijn kamer op een gek goed idee. Ik had een bank in mijn kamer die vaker goed dienst deed als ik sex bedreef. Zo liet ik dan een schatje met haar armen leunen op de bank terwijl ze stond en ik dan vanachter heel lekker en diep kon penetreren.Die bank stond vlak bij een kast waarin je zo kon gaan schuilen. Mijn kamer had ik zodanig ingericht dat het wel pikke donker was als ik alles dicht deed. Ik genoot dan extra van sex. Moet je eens voorstellen om in het donker sex te hebben dan kunnen woorden heel opwindend en romantisch zijn.

Zo kwam er een gek goed idee van Peter zomaar uit de lucht vallen. Peter zei, Jim als jij nou een schatje in het donker van achter neemt kan ik in de kast schuilen en zo in het donker tevoorschijn komen en van je overnemen zonder dat ze het weet. We lachten beiden erom, maar zo een gek idee zou wel kunnen en het maakte het alleen maar spannender om het ook echt te doen.
We bedachten toen van alles. Waarmee moesten we rekening houden enz enz.

Het was een zaterdag na de disco toen ik een schatje had gevonden. We wisten (Peter en ik) precies of een dame wel of niet in een trio geintreseerd was. Peter en ik voelden beiden de spanning. We zouden het vandaag doen, eerst ik en daarna zoals afgesproken hij zonder dat ze het weet. Thuis aangekomen zaten we in de woonkamer. Ik haalde wat drinken en niet lang daarna zei Peter dat hij wel hier zou slapen en ik dan zijn auto kon gebruiken als ik die nodig had. Goed zei ik en Peter zocht de "logeerkamer" op. Zoals afgesproken zou hij zich in de kast schuilhouden. Niet lang daarna zocht ik samen met haar de kamer op. na een hevige partij sex op bed stelde ik voor om gebruik te maken van de bank. Nee, de spanning was echt te snijden en voelde gewoon mijn hart in mijn keel kloppen. Terwijl ze met haar armen leunden op de bank en ik haar van achter moest nemen gaf ik het sein zoals afgesproken en kwam peter ongemerkt uit de kast. Ik deed een stap naar achter maar bleef praten terwijl Peter sex beleefde. Ik kreunde en zij ook. Peter gaf een teken dat hij klaar zou komen door mij met zijn ene hand te tikken terwijl zijn andere hand op haar bil was. Dit moment hadden we goed met elkaar besproken hoe te handelen. Hij deed een stap terug en automatisch boog ik voorover en liet me zogenaamd uitgeput vallen op haar rug, sprak haar toe met een rustige romantisch stem, terwijl peter zich weer nestelde in de kast.

We hebben het vaker gedaan en het bleef altijd spannend. naarmate we ouder werden stopten we ermee.

Als ik nu terug kijk naar mijn jeugd zeg ik, een heel mooie onvergetelijke tijd zonder dat wij ons zorgen maakten aan hiv. Dat was toen in die tijd niet ter sprake. Het komt nu maar zelden voor dat ik buitenshuis sex heb. Ik weet dat ik gezond ben en heb 3 lieve kinderen en vrouw en zorg ervoor dat als ik iets buitenshuis doe ik het altijd veilig doe. Geniet van sex, maar doe het op een verantwoorde manier.

Jim.
Aantal keer bekeken: 42249
Waardering: 8.69 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 9 bezoekers online