Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Weddenschap.

U leest om dit moment het verhaal Weddenschap gepost door C-man. Dit verhaal is gepost in de categorie erotische verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar erotische verhalen?
Categorie: erotische verhalen
Gepost door: C-man
Gepost op: 2011-4-18

Verhaal:

Weddenschap
Anne, een verlegen meisje van achttien jaar, is veel te hoogmoedig geweest. Voortdurend pochte ze met haar danstalent, die ze door de jaren heen verworven had. Hoe heerlijk had ze gelachen, toen Jean beweerde, dat hij beter kon dansen. Hij bleef het maar volhouden en dus besloot Anne hem uit te dagen : "Wedden van niet?"

Ja, ze had het niet verkeerd gezien : een schittering ging door de ogen van Jean.
Direct ging hij erop in : "Voor wat wil je dan wedden?"
"Hmm, ik weet niet", zei ze, "heb jij een idee?"
"De winnaar mag met de verliezer voor één dag doen wat hij wil", zei Jean.
"Ook erotische dingen?", vroeg Anne geschrokken.
"Ben je bang?", daagde Jean uit, "voornamelijk erotische dingen juist!"

Hier deinsde Anne terug, maar ze wou haar trots niet verliezen. Het was haar hoogmoed, haar zelfzekerheid die haar de weddenschap deed aanvaarden. Ze zou die Jean eens voor goed en altijd een lesje leren. Ze spraken af dat ze drie juryleden zouden kiezen en dat degene met de meeste stemmen tot middernacht alles mocht doen met de andere wat hij wou.

Hoe prachtig danste Jean, die eerst aan de beurt was. Dit had ze nooit verwacht. Zelf beefde ze tijdens het dansen en waar ze zoveel schrik voor had, gebeurde: alle stemmen gingen naar Jean.

Jean vroeg haar met hem mee te komen naar zijn huis. Ze kon niet anders dan gehoorzamen. Ze vroeg Jean met haar liefste stemmetje of hij toch niet té erotische dingen in gedachten had.
Jean lachte en raakte haar jeansbroek aan ter hoogte van haar kont. Anne schrok terug en bloosde. Jean reageerde niet op de vraag, in plaats daarvan bestudeerde hij wat ze aanhad. Anne was echt een prachtig meisje: ze had blonde haren, twee stevige borsten die zich door het katoen duwden en een heerlijk kontje waaraan hij zonet al even kon voelen. Ze had een jeansbroek, bh, slipje, truitje, kousen en schoenen aan.

Toen ze waren aangekomen, opende Jean het huis en stelde Anne zijn vier vrienden voor die zich in de zetel gesetteld hadden. Anne schrok, alleen Jean was al erg geweest, maar ook nog zijn vrienden! Smeekend keek ze naar Jean, maar zijn blik was hard.

Nadat iedereen Anne in zich opgenomen had, vroeg Jean haar : "Wat is je cup-maat?"
Zo'n vraag had Anne nog nooit moeten beantwoorden en ze bloosde.
Met moeite antwoordde ze : "C"
"Ok, buig even voorover en zet je handen op de tafel", beval Jean.
Waar was ze toch aan begonnen. Ze kon niet anders dan gehoorzamen en de vijf jongens haar naar boven geduwde kont tonen. Onder haar hingen haar borsten in haar bh.
Jean kwam vlakbij en boog zich van achteren over haar en nam haar borsten vast. Lichtjes knedend masseerde hij ze. Anne schaamde zich zo hard, ze kon elk moment om genade roepen. Het werd echter nog erger, nu Jean haar broek losknoopte en voordat ze kon protesteren werd deze naar beneden getrokken.

Ze wou terug rechtkomen, maar Jean duwde haar terug voorover. Hij zette zijn twee handen op haar kont, terwijl een andere vriend van voren haar borsten begon te bevoelen.
"Alsjeblief", smeekte ze. De vriend luisterde niet en trok haar truitje al uit.
Dit had ze nog nooit meegemaakt, nog nooit had ze voor ook maar één jongen in ondergoed gestaan. Ze hoopte dat het ergste voorbij was en zei : "Mag ik nu gaan alsublieft?"

Ze lachten haar uit en Jean trok nu ook haar onderbroek uit. Anne begon te roepen dat ze moesten ophouden. Jean herinnerde haar aan de weddenschap en dat ze nu wel moest volhouden.
Een beetje gekalmeerd, stopte ze met het geschreeuw.
Alle vijf de jongens waren nu foto's aan het maken van haar kont. Voortdurend maakte ze opmerkingen. Oh, wat schaamde ze zich. Ze kon er niet tegen dat ze keken naar haar stevig kontje.
Jean ging nu op haar zitten en zei tegen zijn vrienden dat ze zich klaar moesten maken voor een foto.

Anne vreesde voor het ergste en dat gebeurde ook, Jean trok haar twee billen uit elkaar terwijl zijn vrienden met flits foto's trokken van haar anus. Oh, ze kon echt wenen. Ze kon zich al voorstellen hoe haar anus op talrijke foto's stond.

Nu deed Jean haar bh uit. Ze begonnen allen met haar borsten te spelen en foto's te trekken van haar tepels. Ze was nog steeds voorover gebogen, haar borsten hingen dus naar beneden. Jean ging op haar zitten en melkte haar als een koe.

Toen ze zich daarmee goed geamuseerd hadden, beval Jean haar om op zijn schoot te gaan liggen. Ze gehoorzaamde en lag nog geen seconde op zijn schoot of hij begon met zijn linkerhand haar borsten al te bevoelen. Met zijn rechterhand streelde hij haar clitoris. Hij nam een peddel en begon op haar kont te slaan. Tijdens de spanking neep hij bij elke slag in één van haar borsten.
De jongens riepen met plezier elke slag die gegeven werd :
1! 2! 3! 4! 5! uh 6! 7! 8! 9! uh 10! uh
Haar kont zag net als haar hoofd al volledig rood, maar Jean besloot harder door te gaan.
11! 12! aw! 13! aw!! 14! aauw! 15!
Ze gilde van pijn en kon zichzelf maar net tegenhouden haar handen naar haar bezeerde kont uit te steken.
16! aauw 17! aauw! 18! 19! aaauww 20!
Tranen sprongen haar in de ogen, ze smeekte :
"Alstublieft, alstublieft"
Jean stopte, hij draaide haar om en duwde haar benen wijd uit elkaar, zodat haar vagina volledig zichtbaar was. Ze kon niet reageren omwille van de pijn aan haar kont. Zijn vrienden trokken geamuseerd foto's.

Hij deed haar klaarkomen en ze filmden haar orgasme. Toen lieten ze haar gaan. Aldus komt hoogmoed ten val.

Aantal keer bekeken: 7179
Waardering: 5.06 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2019 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 15 bezoekers online