Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Weerwolf lief (deel 1).

U leest om dit moment het verhaal Weerwolf lief (deel 1) gepost door Nanou Gevaert. Dit verhaal is gepost in de categorie spannende verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar spannende verhalen?
Categorie: spannende verhalen
Gepost door: Nanou Gevaert
Gepost op: 2011-4-12

Verhaal:

Weerwolf lief (deel 1)
April was 16 jaar. Ze was een vrolijk opgewekt meisje. Ze had veel vrienden. Ze had lang bruin haar en ze had een mooi lichaam. Iedere jongen zou voor haar smelten. Op een dag kwam er een nieuwe leerling in de klas. Een jongen. Hij was knap en slim. Elke meisje was verliefd op hem. Jonas was zijn naam. Hij had gevoelens voor April. Op een dag tijdens de pauze kwam hij naast haar zitten. 'Hey...' zei hij. April deed een lok haar achter haar oor en zei 'Hey!'. Jonas kuste haar. Eerst besefte ze niets. Jonas stopte en keek haar aan. 'Ik euh... Uhhh...' mompelde April. 'Wil je met mij?' vroeg Jonas. 'Ik euh... Uhh... Ik... Ja.' mompelde April. Jonas lachte en streelde haar wang.

Op een avond belde Jonas aan. Ze waren al anderhalvedag samen. Ze gingen op de bank zitten. Jonas pakte haar handen. 'Ik moet je iets vertellen...' zei hij. 'Ik... ik ben een weerwolf.' April staarde.
(word vervolgd)

Aantal keer bekeken: 2948
Waardering: 3.38 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2021 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5184
Totaal categorieën: 10
Totaal 13 bezoekers online