Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Weg van huis door een man 1.

U leest om dit moment het verhaal Weg van huis door een man 1 gepost door EmkeFemke. Dit verhaal is gepost in de categorie spannende verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar spannende verhalen?
Categorie: spannende verhalen
Gepost door: EmkeFemke
Gepost op: 2011-5-13

Verhaal:

Weg van huis door een man 1
Heel soms als de maan en de sterren op 1 lijn staan hoor ik iemand. Iemand die zachtjes langs me loopt. Ik ril er dan van en kijk om me heen. Maar als ik kijk zie ik opeens niemand meer. Ik doe mijn ogen weer langzaam dicht en slaap dan weer veder...

"Trinng" Anabel haar weker gaat. Met een harde klap drukt ze haar weker uit. Ze loopt naar de spiegel toe en kamt haar haar. Nadat ze haar haar heeft gekamt loopt ze naar de douche. Ze laat het kraanwater over zich heen komen. Druppelswater gaan over haar lijf heen. Ze stapt uit de douche en kijkt naar de klok het is al 8 uur en haar eerste les uur begint om 5 over 9. Ze moet opschieten want het is ook nog 3 kwartier fietsen. Haastig kleed ze zich aan en propt ze een botherham naar binnen. Ze doet haar jas aan en springt op haar fiets.

Ik loop de school uit. Ben klaar had vandaag zowieso al maar een kort dagje was al om 2 uur uit. Ik loop samen met Sanne naar binnen. Sanne vertelt over een of andere droom die ze vanacht had gehad. Opeens moet ik weer denken aan die voetstappen die ik hoorde in mijn kamer. Die voetstappen en die geluiden zijn er nu heel erg vaak als ze wilt gaan slapen ze wordt er zelf ook bang van. Maar dit keer waren de voetstappen anders. Het leek dit keer wel of er iemand ook iets aan het doen was in haar kamer. Ze gaat zo thuis heel haar kamer onderzoeken en kijken of ze ergens iets kan ontdekken over wat die man heeft gedaan. 'Heey Anabel, kan jij vandaag nog afspreken om samen huiswerk te maken?" Hoort ze de stem van Sanne naast haar zeggen. Ze draait zich om en zegt hart "Nee" Sanne roept haar nog iets na maar ze moet naar huis toe. Thuis onderzoekt ze alles ze kijkt overal maar kan nergens bewijs vinden dat er echt iemand in haar kamer is geweest. Net als ze de moet wilt opgeven en maar wilt gaan denken dat het allemaal een droom was vindt ze een knoop. Het is een geel,bruin achtige knoop. Dit kan toch niet waar zijn denk ik? Mischien is het wel van iemand in dit huis. Maar nee, hij is van niemand. Die nacht wilt ze waker blijven om de dader op heter daad te betrappen maar ze valt in slaap. Heel stil en zachtjes wordt ze mee genomen. Door een man. Ze wordt een huis ingetilt en wordt daar in een bed neergelegt. Als ze de volgende ochtend wakker wordt hoort ze geen wekker. Ze hoort alleen maar ergens gesnurkt van daan komen. Ze loopt er naar toe en ziet dan wie haar deze nachtmerie heeft aangedaan

Heeey(L) Allemaal super bedankt voor het lezen binnenkort is er ook deel 2 hiervan dit is een 3 delig boek

Aantal keer bekeken: 2601
Waardering: 5.73 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 18 bezoekers online