Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Winderig.

U leest om dit moment het verhaal Winderig gepost door Jongen26. Dit verhaal is gepost in de categorie blunders. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar blunders?
Categorie: blunders
Gepost door: Jongen26
Gepost op: 2010-8-22

Verhaal:

Winderig
Mijn nichtje zou van de universiteit een feest hebben vlakbij waar ik woonde en het zou veiliger zijn om bij mij te logeren omdat ze dan niet meer 's nachts die hele reis naar huis moest maken. Ik had een logeerbed voor haar in de woonkamer neergezet waar ze die nacht sliep. Toen ik op die zondagochtend met een slaperig hoofd uit bed kwam was me even ontgaan dat ik een logee had. Ik liep de keuken in en maakte een kop koffie voor mezelf, terwijl ik een paar harde winden liet. Ik schrok me rot van het feit dat er iemand in de lach schoot: mijn nichtje stond in de deuropening. Even kon ik wel door de grond gaan. Toch moest ik er ook wel om lachen en heb wat beschaamd mijn excuses gemaakt, waarop ze zei dat dat iedereen kan gebeuren.

Aantal keer bekeken: 3927
Waardering: 6.15 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 3 bezoekers online