Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

ZMRZLINA.

U leest om dit moment het verhaal ZMRZLINA gepost door sd. Dit verhaal is gepost in de categorie erotische verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar erotische verhalen?
Categorie: erotische verhalen
Gepost door: sd
Gepost op: 2010-7-14

Verhaal:

ZMRZLINA
ZMRZLINA

Op een zonnige zondag in mei stond ik een ijsje te eten op de boulevard langs het strand. Het was vroeg in de middag en in de stad had het warm aangevoeld. Hier aan het strand voelde ik echter een frisse wind uit zee. Met een klein lepeltje schepte ik het ijs uit de grote beker. De kou van de wind, het zoete ijs op mijn warme lippen bezorgden mij een bijna sensuele rilling. Ik stond vlakbij de trendy ijswinkel waar ik zonet mijn heerlijke ‘maxizmulto’ met yoghurtsmaak had gekocht. Een grote beker met veel zacht romig ijs, overgoten met een soort mengsel van yoghurt en kleine stukjes aardbei en banaan. De trendy ijswinkel had een ambachtelijke uitstraling alsof het ijs koud een half uur eerder was bereid. Dat was vast niet het geval, maar het ijs smaakte in ieder geval erg lekker.

Een tenger meisje schoot lang mij heen om bij de ijswinkel een bestelling te plaatsen. Ze sprak met zachte stem, waarna de Oost Europees uitziende ijswinkeljongen met luide stem vroeg: "Dus u wilt 4 maxizmulto’s met extra veel yoghurtsaus?" De verbazing in zijn stem gecombineerd met zijn uitspraak waarbij de u meer een oe werd deed mij lachen. Het meisje keek verschrikt mijn kant op en zei "Je hoeft niet te lachen hoor, ik ga die vier grote ijsjes echt niet in mijn eentje opeten". Ik excuseerde mij naar haar en zei dat ik vooral om de verbazing in de stem van de jongen had moeten lachen. Terwijl ik de laatste schepjes ijs uit mijn beker lepelde vertelde ze dat ze het ijs kocht voor vrienden die bij haar thuis op bezoek waren. Ze woonde hier vlakbij, bijna aan de boulevard legde ze uit. Ik keek haar aan. Ze was vrij lang. Volle bruine ogen staken scherp af in een lief mooi gezichtje. Haar lange kastanjebruine haar viel speels over haar oversized sweater die ze duidelijk droeg om haar tengere lichaam te verhullen. Ik keek haar klaarblijkelijk te lang en te doordringend aan, want opeens werd ze rood en wendde haar gezicht van me af.

Nadat het ijs bereid was, de vier grote bekers in een ruime papieren zak gestopt waren en ze betaald had, liep ze langs me heen de boulevard weer op. Anderhalve meter voorbij me onderbrak ze haar tred en keek achterom. Ik zei dat ik ook die kant op moest en dat ik wel even met haar meeliep. Ze leek opgelucht te zijn alsof ze op een toenadering van mij gewacht had. Terwijl we liepen vertelden ze honderduit. Over haar vrienden die onverwacht bij haar op bezoek waren gekomen, over haar woning waar het juist vandaag een enorme chaos was en over de zomer die al in de lucht hing. Ik keek een paar keer opzij naar haar lieve gezicht en haar tengere lichaam. Ze was wel een bijzonder meisje.

Na een kleine tien minuten over de boulevard gelopen te hebben, zei ze opeens: "Ik woon in deze straat.". Er viel een lange stilte. Ik wist dat dit het moment zou zijn dat we afscheid van elkaar zouden nemen en elkaar nooit meer zouden zien. Ik keek haar aan. Weer te lang en te doordringend, want ze werd voor de tweede maal rood. Ze keek naar haar schoenpunten. Ik zei: "Kunnen we elkaar misschien een ander keertje zien?" Mijn vraag negerend kwam ze wat dichter bij me staan. Haar blik was nu anders, serieuzer, ook droeviger. Ze zei: "Weet je, dat hele verhaal van mij over die vrienden. Dat was allemaal gelogen. Een smoesje. Ik heb anorexia gehad en ik zit nu weer een beetje op gewicht. Met de calorieën van die vier superijsjes blijf ik een beetje op gewicht. Ik schaam me er echter teveel voor om ze op de boulevard op te smullen, vandaar dat ik ze mee naar huis neem". Ik was verbaasd, gegrepen door haar ontwapenend optreden maar ook hard op weg om verliefd op haar te worden. Ik zei dat ik verrast was door haar verhaal en graag nog wat met haar ging drinken om er verder over te praten. Dat is goed zei ze, we gaan wat bij mij drinken. En ze trok me mee de straat in.

De zon scheen vol haar huiskamer binnen waardoor het er behaaglijk warm was. Meteen bij binnenkomst trok ze dan ook haar sweater uit. Een lichtgroen hesje kwam tevoorschijn waaronder haar tengere lichaam nu duidelijk te zien was. Doe je jas maar uit en ga maar zitten, zei ze. Ik nam plaats in een grote fauteuil. Even later zaten we met koffie en ijs voor ons te praten over haar anorexia. Ze was een jaar geleden zo zwak dat ze door een simpele griep bijna het leven had gelaten. Ze was vervolgens opgenomen in een speciale kliniek waar ze weer eten had geleerd. Nu was ze weer op de goede weg. Ze werkte weer en genoot met volle teugen van het leven. Ik vertelde op mijn beurt over mijn leven, over mijn werk in vluchtelingenkampen in Afrika waar ik veel met ondervoeding te maken had gehad en over mijn huidige baan als saaie ambtenaar.

Opeens besefte ik dat ik haar naam niet wist. "Ik heet trouwens Bart" zei ik. Ze zei: "Noem mij maar Zmrzlina". Ik keek haar verbaasd aan en zei: "Is dat een naam". Niet echt, zei ze maar ik vind het nu wel een mooie naam voor mij, omdat ik je bij Zmrzlina ontmoet heb. Opeens begreep ik dat Zmrzlina de naam van de ijswinkel was. Ze legde uit dat Zmrzlina het Tsjechisch woord voor ijs is en dat de zaak door twee jongens uit Praag gerund wordt. ‘Zzmmirzlienaa’ sprak ze langzaam en duidelijk articulerend uit. De laatste a sprak ze traag, haar lippen vol naar buiten, haar mond half open, haar ogen geheimzinnig op mij gericht. Ze zat op de bank tegenover me, haar benen licht gespreid. Ze zei: "Volgens mij heb je het erg warm". Dat klopte. Onder mijn lichte sweater had ik nog een strak shirtje dat door de warmte van de zon behoorlijk knellend aanvoelde. Trek je sweater maar uit zei ze. Ik trok m’n sweater uit en ze vroeg of ik een vriendin had. Ik antwoordde ontkennend. Ze zei: "Ik heb wel een vriend. Daarom zit jij daar en ik hier". Even snapte ik het niet, maar toen ze met haar rechtervingers langzaam over haar lippen en over haar hals begon te strelen, begon het langzaam tot me door te dringen waar ze naar toe wilde.

Ze zei: "Volgens mij knelt je broek". Ik knikte en keek naar mijn kruis. Dat was inderdaad wel te zien. Ik deed mijn benen iets uit elkaar. Toen ik weer opkeek was Zmrzlina bezig haar hesje uit te trekken. Ze droeg er verder niets onder, alleen een zwarte BH met daaronder twee mooie kleine stevige borstjes . Ik glimlachte van al dat schoon. "Je vindt het fijn?", vroeg ze. Ik knikte bevestigend. Doe dan precies na wat ik doe, zei ze. Haar vingers gleden over haar zwarte BH, mijn vingers gleden over mijn strakke zwarte shirtje. Onze vingers zochten hun weg naar onze nek, onze schouders, onze gezichten, onze lippen. Dit was bijzonder. We bestreelden onszelf, maar toch ook elkaar.

Ze trok een denkbeeldig shirtje uit en ik trok mijn shirtje daadwerkelijk uit. Ze glimlachte bij het zien van mijn lichaam. Ze klikte op haar rug haar BH open en ik deed haar na. Hmmm, wat waren haar borstjes mooi. Ze maakte haar vingers nat met wat speeksel en begon haar tepels te masseren. Die mooie stevige borstjes met tepeltjes die na een paar seconden hard overeind stonden. Ik deed haar na en bestreelde mijn eigen tepels. Ze speelde op haar lichaam met mijn borsthaar en ik zag dat ze er van genoot. Onze handen gingen naar onze navels en over onze broeken heen naar onze kruisstreek. We lieten ons achteruit zakken en spreidden onze benen wijd. We maakten eerst krachtige vingerbewegingen zodat zij door haar spijkerbroek- en ondergoedstof haar klitje stimuleerden. Vervolgens maakten we lekkere massagebewegingen zodat mijn pik nog stijver werd.

Ze stond op en ik stond op. Ze trok haar schoenen uit en ik trok mijn schoenen uit. We stonden tegenover elkaar in de huiskamer en ze zei: "Ik heb een vriend, dus we mogen elkaar niet aanraken. Minimaal moet er een centimeter tussen onze lichamen zijn". Ik werd gek bij de gedachte haar niet aan te mogen raken, maar ik volgde nauwgezet haar aanwijzingen op. Ze trok haar spijkerbroek uit en ik trok mijn spijkerbroek uit. Ze trok haar slipje uit en ik trok mijn slip uit. We stonden naakt tegenover elkaar. Mijn god, wat had ze een verrukkelijk lichaam. Zo slank, haar lange haar op haar schouders vallend, haar borsten stevig naar voren en alsof het nog niet genoeg was: ze had geen haar rond haar schaamstreek. Ze zei dat ze mijn grote pik met het krullerige haar erg aantrekkelijk vond. Ik antwoordde haar dat ik graag haar mooi kale kutje wilde gaan likken. Ze schudde nee en ging achter mij staan. Ze sloeg haar armen ruim om mij heen zonder mij aan te raken. Ze zei dat ik stil moest blijven staan en dat ik mij langzaam af moest gaan trekken Ik knelde mijn rechterhand rond mijn pik en begon die naar voren en naar achter te bewegen. Ze zei dat ik hele langzame bewegingen moest maken. Haar linkerhand liet ze voor mijn ogen dezelfde bewegingen als mijn rechterhand maken met dat verschil dat de afstand tussen duim en wijsvinger bij haar veel groter was. Ze bewoog nu haar linkerhand naar mijn pik. Ze liet haar hand nu voor mijn hand meetrekken waarbij ze er heel duidelijk voor waakte noch mijn pik noch mijn hand aan te raken. Ik draaide m’n gezicht naar haar toe en fluisterde: "Laat je toch gaan". Ze schudde nee.

Haar volgende spelletje was om mij haar te laten "likken". Terwijl ze wijdbeens op de grond liggend zichzelf aan het vingeren was, maakte ik op 3 centimeter afstand likbewegingen. Om in het begin voldoende nat te zijn gebruikte ze niet haar eigen speeksel, maar liet ik op haar verzoek een klein straaltje speeksel vanuit mijn mond op haar klitje vallen. Daarna ‘tongzoenden’ we elkaar met onze gezichten op 10 centimeter van elkaar verwijderd. Enkele soortgelijke erotische spelletjes later waren we aan het dansen. Tussen onze beide lichamen was ruim 20 centimeter. Onze handen waren denkbeeldig in elkaar gegrepen met slechts een afstand van een halve centimeter. Per ongeluk raakten onze handen elkaar aan. Slechts een seconde, maar duidelijk een seconde te veel. De regels van het spel waren verbroken.

Ze schoot van me vandaan. Alsof ze door een slang gebeten was stond ze in de hoek van de kamer. Haar blik was nu opeens droevig. Ze zei: "Weet je, dat ik een vriend heb is gelogen. Een smoesje om geen lichamelijk contact met je te hebben. Door al dat anorexia gedoe ben ik lange tijd bang voor mannen geweest. Ik schaam me nog gewoon te veel om echt seks met je te hebben. Maar je bent aan de andere kant ook zo lief".

Het volgende moment liggen we in elkaars armen en zoenen we elkaar nu echt. Niet meer de fake die we hadden, maar echt hartstochtelijk zoenen. Als bezetenen vinden onze handen hun weg naar beneden. Ik beweeg m’n gezicht naar haar kutje en begin haar nu echt te likken. Haar kale kutje smaakt zoet, als een ijsje. Ze stopt m’n pik in haar mond begint hem heerlijk te zuigen. Deze verschillende 69 posities wisselen elkaar snel af: zij onder en ik boven, ik onder en zij boven, allebei op onze zij, zij liggend op haar buik terwijl ik haar bekken naar boven draai en haar kutje lik en zij mijn pik met haar handen bewerkt. Het is allemaal heerlijk! We kreunen en steunen en terwijl ik haar lik en met mijn vingers haar tepels bespeel gaat haar onderlichaam steeds harder schudden. Ze komt gillend klaar. Ze schreeuwt zo hard dat zelfs de ijscojongens van Zmrzlina haar moeten horen. Ze rent naar een kastje pakt een condoom en zegt: "Neem me hard!". Ze gaat op haar knieën voor de bank zitten met haar handen steunend op de zitting. Ik schuif het condoom om en kom haar kutje van achteren binnen. Met mijn handen pak ik haar billen beet en ik ga diep bij haar naar binnen. Heel diep en vervolgens vol naar achteren, totdat mijn pik er bijna uitfloept. En weer keihard naar voren. Zo neuk ik haar snel en hard, terwijl mijn handen haar billen uit elkaar trekken, zodat ik haar kleine anusje in volle glorie kan bewonderen. Ze krijst het uit, ik pak haar borsten beet en op het moment dat mijn vingertoppen in contact met haar tepels komen, schreeuw ik het uit van genot. Ik kom klaar als een orkaan. Terwijl het laatste zaad uit mijn pik stroomt en onze lichamen weer langzaam tot rust komen kijkt ze me over haar schouder glimlachend aan en zegt: "Daar heb ik honger van gekregen. Ook zin in nog een Zmrzlina?"

Aantal keer bekeken: 8015
Waardering: 8.42 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2019 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 11 bezoekers online