Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Ze vroeg er zelf om.

U leest om dit moment het verhaal Ze vroeg er zelf om gepost door Bert Boelen. Dit verhaal is gepost in de categorie erotische verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar erotische verhalen?
Categorie: erotische verhalen
Gepost door: Bert Boelen
Gepost op: 2011-5-2

Verhaal:

Ze vroeg er zelf om
Ik liep bij mijn vrienden achterom naar binnen en zag niemand in de kamer, dus ik liep door naar de keuken. Hallo, riep ik. Hier ben ik, klonk het vanuit de keuken. Ik liep naar de keuken en keek zo tegen het kontje van Susanne, de dochter van mijn vrienden. Ze was iets aan het afwassen en stond in haar korte broekje aan het aanrecht. Je zag zo de aftekeningen van haar string. Oeps, wat een geil gezicht. Als 47-jarige zie je niet elke dag het geile kontje van een 18-jarig lekker ding! Hoi Susanne, hoe is het met je. Goed riep ze en ze keek ff achterom. Ik liep naar haar toe pakte haar bij haar middel en gaf haar een zoen in de nek. Ze duwde haar kontje achteruit en raakte zo mijn pik. Zo zei ik wat een kontje heb je in die broek. Dat zullen de jongens wel leuk vinden, toch. Susanne was 18 jaar en al bij de pinken wat jongens betreft. Hoe zo zei ze, jij niet dan, vind jij mijn kontje niet leuk, dan. Eh, jawel zei ik. Nou, zei ze, pak het dan eens goed vast. Ik stamelde nog wat maar uit automatisme pakte ik haar kontje vast en kneep erin. Oh, zei ze en kronkelde met haar kontje. Ik kreeg acuut een stijve pik en ik masseerde kaar kontje verder. Ze kreunde en kronkelde op een dusdanige manier dat ik met mijn handen bij haar schaamlippen kwam. Ik voelde dat ze wilde dat ik doorging en binnen enkele seconden duwde ik mijn vinger tussen haar schaamlippen en masseerde haar kale kutje. Ik ging met een vinger naar binnen en met de andere vinger masseerde ik haar clitoris. Ga door riep ze. Ik ging nu wat flinker te werk en ik voelde haar schaamlippen aanspannen. Ze kreunde en genoot terwijl ik met mijn nadere hand haar borstjes kneedde. Ik ging door en door totdat het orgasme kwam. Jaaaaaa, riep Susanne, jaaaaa ik kom. Ohhhh.. Ze kwam en viel bijna op de grond van inspanning. Ik had in een tel mijn broek omlaag gedaan en haar string uitgetrokken. Ik zette haar op haar knieën op de grond en duwde mijn pik tussen haar sappige en natte schaamlippen. Ze kreunde van genot en slaakte een gil van pijn en blijdschap. Ik neuk je kutje zei ik tegen haar en pompte in en uit haar kletsnatte kutje. Neuk me, neuk me riep Susanne. Ik neukte haar, trok haar lange haren naar achteren en voelde mijn zaad borrelen in mijn zak. Binnen enkele seconde spoot ik haar kutje vol met mijn zaad en pompte door. Ze voelde dat ik klaar kwam en ze gilde van genot. Toen ik klaar was draaide zij zich om en likte mijn pik af. Mmmhh, dat was lekker. Ze stond op keek me aan en zei, ik ga lekker douchen. Ik zal mam en pap vertellen dat je hier bent geweest. Kom je gauw nog eens, vroeg ze en weg was ze richting de douche. Ik stond daar met mijn broek op de knieën nog na te genieten… Ja, tot de volgende keer, ik kom je ouders snel weer eens opzoeken, riep ik en ging ervandoor.

Aantal keer bekeken: 29214
Waardering: 5.28 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 8 bezoekers online