Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Zij liet onze fantasie werkelijkheid worden.

U leest om dit moment het verhaal Zij liet onze fantasie werkelijkheid worden gepost door Lex. Dit verhaal is gepost in de categorie sex verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar sex verhalen?
Categorie: sex verhalen
Gepost door: Lex
Gepost op: 2011-8-7

Verhaal:

Zij liet onze fantasie werkelijkheid worden
Al jaren vertellen mijn vrouw en ik regelmatig elkaars fantasieën. Zo zou zij best eens met een andere man seks willen hebben en ik heb soms bi gevoelens. Nooit hebben we deze fantasie werkelijkheid laten worden, want tussen fantasie en werkelijkheid ligt vaak een wereld van verschil, alhoewel…..
Het gebeurde afgelopen week. Een vriend van ons, Rob, kwam bij ons eten. Zijn vrouw was een weekje met een vriendin op vakantie en het is natuurlijk gezelliger om bij vrienden te eten dan alleen. Het werd een gezellige avond, waarbij veel gelachen, goed gegeten en gedronken werd. Tegen middernacht wilde Rob naar huis gaan, maar mijn vrouw Lisan wilde dat niet hebben. “Je hebt veel te veel gedronken om in de auto te stappen, je kunt beter bij ons logeren”. Rob stemde daarin toe. Wij hebben een logeerkamer, daarnaast een badkamer en dan onze slaapkamer. Lisan ging alvast naar boven om zijn bed op te maken en daarna zelf te gaan slapen. Rob en ik dronken nog een sterke koffie als afsluiting. Toen ging hij naar boven om te gaan slapen. Ik wilde beneden nog even een en ander opruimen.
Na ongeveer 10 minuten ging ik ook naar boven. Bovenaan de trap hoorde ik allerlei geluiden tussen twee mensen die je normaal aleen in een slaapkamer hoort. Zachtjes liep ik richting het geluid, de badkamer. Ik zag Lisan met alleen een string aan voor Rob staan. Ze stonden heftig te vrijen met elkaar en hadden totaal geen belangstelling voor de omgeving. Het schouwspel wond me heel erg op en was niet van plan om hun nu te storen. Lisan knoopte de blouse en broek van Rob los. Hij had zijn handen om haar billen geslagen en streelde haar zacht. Ze kuste zijn mond en gleed daarna naar beneden naar zijn tepels. Die werden flink bewerkt door haar en ik zag aan de zwellende bobbel in de broek van Rob dat hij dat erg lekker vond. Haar rechterhand schoof onderwijl tussen zijn benen richting zijn kruis. Toen trok ze zijn slip uit. Zijn mooi geschapen pik stond recht vooruit met een mooie kop er op. Ze ging op de badkamer mat op haar knieën voor het zitten en begon hem te pijpen. Rob sloot zijn ogen van zaligheid. En ik weet hoe het is om door haar gepijpt te worden. Ik had het gevoel dat ze wist dat ik toekeek. Na een poosje stopte ze. “We gaan maar eens naar de slaapkamer”. Ze trok Rob mee naar onze slaapkamer. Toen ze mij zag staan zei ze: “Jij mag voorlopig even toekijken totdat ik het zeg!”. Rob knipoogde naar me.
Ze legde Rob op ons bed en begon hem overal te strelen. Ik deed vlug mijn kleren uit en ging aan het bedeind staan toekijken hoe zij met hem bezig was. De streelde hem langs de binnenkant van binnen, masseerde zijn ballen en pik en beet op zijn tepels. Toen ging ze schrijlings over hem zitten met haar natte kutje boven zijn mond. Hij begon te likken langs haar vochtige schaamlippen en daarna haar clitoris te bewerken. Toen draaide ze zich even om naar mij en zei “Ga hem maar eens goed pijpen, dat wilde je toch altijd. Grijp je kans, want dit is eenmalig”. Ik schoof de benen van Rob uit elkaar en ging er tussen zitten op mijn knieën. Toen begon ik –voor het eerst van mijn leven – een lul te likken en betasten. Het smaakte verrukkelijk. Met mijn tong ging ik langs het randje van zijn eikel, daarna verdween deze helemaal in mijn mond. Ik hoorde Lisan steeds harder hijgen. Ze stond, net als Rob, op het punt om klaar te komen. Plotseling stopte ze. “Nu wil van jullie beide een beurt”. Ze ging als een hond op bed zitten met haar openstaande vagina naar achteren. “Rob moet mij eerst volspuiten en dan jij”! Rob ging achter haar staan en liet behendig zijn grote paal in haar verdwijnen. Daarna begon hij haar steeds harder te neuken totdat hij met een zachte schreeuw in haar klaar kwam. Het wond me heel erg op om te zien hoe een andere man mijn vrouw goed en liefdevol neukte. Hij haalde hijgend zijn lid uit haar kutje en daarbij kwamen slierten sperma mee naar buiten komen. Die likte ik weg. Want ook dat wilde ik wel eens proeven. Daarna ging ik achter haar staan en duwde mijn pik in haar. Het voelde heel erg vochtig. Rob was opgestaan en stond weer achter mij. Met zijn handen duwde hij mijn bilspleet open, terwijl ik Lisan aan het neuken was. Die vingerde ondertussen haar eigen clitoris .Ik hing helemaal over haar heen. Toen voelde ik een vinger in mijn anus. Dat was te veel voor me. Ik kwam ongelooflijk klaar in Lisan. Niet veel later volgde Lisan.
Dromen worden soms werkelijkheid.


Aantal keer bekeken: 23380
Waardering: 7.03 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 24 bezoekers online