Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Zo verliefd op hem, maar komt het ook van zijn kant?.

U leest om dit moment het verhaal Zo verliefd op hem, maar komt het ook van zijn kant? gepost door vraagteken.. Dit verhaal is gepost in de categorie liefdes verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar liefdes verhalen?
Categorie: liefdes verhalen
Gepost door: vraagteken.
Gepost op: 2010-8-16

Verhaal:

Zo verliefd op hem, maar komt het ook van zijn kant?
Op een stap avond, loop ik in de kroeg, gezellig met wat vriendinnen kletsen, en een paar drankjes doen. Op een gegeven moment, zie ik de jongen in een hoek met zijn vrienden staan waar ik al een tijdje een oogje op heb.. ik loop naar hem toe, en begin te praten. Na een langdurig tijd met hem geflirt te hebben, had ik eindelijk met hem gezoent. Het voelde goed, en we wisselden elkaars nummer aan elkaar uit. Hij vroeg, of ik hem die nacht nog een lief smsje wou sturen, en dat heb ik gedaan. De volgende dag praatte ik weer met hem, en na een tijd had ik eens met hem afgesproken. We vonden elkaar wel leuk en ik hoopte dat we nog veel vaker zouden afpspreken. Ik vroeg bijna elke dag op msn, 'Zullen we vanavond of morgen even wat leuks doen'? In de meeste gevallen kon hij niet.. of hij moest werken, naar trainen of naar vrienden, er was altijd wel wat. Ik sprak 1 keer in de 2 weken met hem af, maar ik was zo verliefd, dat ik niet door had, dat het eigenlijk een drama was. Ik zag het elke zaterdag in de kroeg, en zoende wel elke keer weer met hem. Toch voelde het niet zo fijn, om hem maar zo weinig te zien, maarja, liefde maakt blind, en ik wou met hem verder. Vriendinnen vertelde me, dat ik ermee moest stoppen, het was niet goed, in de situatie zoals het ging. Ik had het gevoel, alsof hij alleen iets wou doen, wanneer hij kon er er zin in had. Ik voelde me net een hondje, die achter hem aan zat, en alles deed wat hij zei. Ik wou zo vaak mogelijk, online zijn op msn, met de gedachten: 'Misschien komt hij straks wel online'. Ik durfde hem niet vaak te smsen, ik was bang dat hij zich ging ergeren, en me misschien wel ging dumpen. Ik dacht ook altijd heel lang na, over mijn smsjes, en wat ik op msn zou zeggen.. stel je voor, hij vind het dom wat ik zeg. Deze situatie ging 3 maandan lang door, en ik heb af en toe ook wel een traantje laten vallen, omdat ik er overin zat, of hij me wel leuk vond. Het contact met hem verwaterde, en ik hoorde van zijn vrienden, dat hij het alleen nog maar voor de lust deed.. ik schrok zo erg, dat ik geen contact meer met hem wou hebben, en stiekem toch hoopte, dat hij me af en toe zou smsen. Ik kreeg een bericht van hem, dat hij met me wou praten, maar de volgende dag, ging ik op vakantie. Ik heb 1 maand geen contact meer met hem gehad, daarna sprak ik weer met hem op msn. We spraken bij een bankje af, om erover te praten, en besloten voorlopig vrienden te blijven. Hij zou er nog over nadenken, of hij nog wel iets met me zou willen, maar hoorde dat ik in de vakantie, met andere jongens had gezoend. Erge spijt had ik.. hij zei dat hij er nog over na zou denken, maar door deze verhalen, zei die dat hij er niet eens meer zin in had om er over na te denken. Een paar dagen later, sprak ik weer met hem, en ik had hem verteld dat ik erge spijt had, en het niet zo bedoeld had.. hij begreep me, en ik heb een paar dagen later, weer met hem gezoend, en ben nu weer gelukkig bij hem, hopelijk gaat het niet weer te verkeerde kant op.

Aantal keer bekeken: 3825
Waardering: 4.24 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 12 bezoekers online