Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Zolder opruimen.....

U leest om dit moment het verhaal Zolder opruimen.... gepost door Condoompie. Dit verhaal is gepost in de categorie erotische verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar erotische verhalen?
Categorie: erotische verhalen
Gepost door: Condoompie
Gepost op: 2006-12-22

Verhaal:

Zolder opruimen....
ZOLDER OPRUIMEN.

Het was de warme zomer van 1996 dat ik vertrok naar het huis van mijn oom en tante op een late avond.

Oom zat met een gebroken been in huis en tante had me gevraagd om te helpen de zolder op te ruimen. Na het uit huis gaan van mijn 2 neven was er maar rommel op rommel gestapeld. Had ik er nog iets bij dan mocht ik het meenemen.

Omdat de zon de hele dag fel scheen had ik besloten pas tegen schemer te gaan.

Aangekomen bij het huis van mijn oom en tante bleken deze inmiddels enkele glazen bier te hebben gedronken, iets dat ze normaal niet deden maar door de hitte zagen ze dit als een aangename afkoeling. Hun matig alcoholgebruik was echter te bemerken aan hun nu al jolige stemming na deze paar glazen.

Na zelf een bronwater te hebben gedronken verdwenen tante en ik boven naar zolder. Oom bleef met een gebroken been, inmiddels slapend voor de televisie, achter.

Omdat het reeds donker was geworden moest de verlichting aan op zolder. Mijn tante een inmiddels 63 jarige dame. Was altijd met haar uiterlijk bezig. Ze mocht graag zonnen en lette vooral op haar gewicht. Ze was niet knap noch lelijk.

's Zomers zag ik haar wel eens in haar bikini en ze had vrouwelijke vormen, met brede heupen en mooie ietwat hangende volle borsten met doorschijnende blauwe aders.

Haar enigzins vette kont was in verhouding met haar heupen. Ditmaal droeg ze een rokje tot op haar knieen dat erg doorschijnend was. Op zolder zag ik haar blauwe kanten slip dan ook goed doorschijnen. Haar BH stak uit haar topje en had dezelfde blauwe kleur. Als tante voorover boog keek ik vol in haar mooie borsten die speels hingen. Heel even zag ik dat haar BH zelfs haar tepels niet helemaal kon verbergen. Ze had mooie grote bruine tepels die een erg ruw oppervlak leken te hebben.

Het moet mede door de hitte zijn gekomen maar zeker door mijn blikken op tante. Waardoor ik inmiddels met een behoorlijk stijve pik op zolder de spullen doorzocht. Het bloed klopte door mijn neukstaaf met stampende bewegingen. Het zweet begon me uit te breken. Ik vocht tegen deze geilheid maar het hielp me weinig.

Af en toe rekte ik even en legde snel mijn harde pik in een aangenamere positie. Goh, wat knelde mijn pik in mijn broek nu, waarvan de bolheid slechts door bukken was te verbergen.

Op een gegeven moment zat ik vlak achter tante. Door toeval stond tante tegelijk op, terwijl ik een staande beweging maakte.

Ik schrok en deinsde terug. Maar helaas, tante haar vette brede kont, knalde tegen mijn keiharde pik in mijn broek.

Wat toen volgde overtrof al mijn verwachtingen, zonder woorden speelde zich het daarop volgende halfuur het dit af:

Tante drukte haar kont dieper in mijn bolstaande kruis, en wreef heftig heen en weer. Dit terwijl ze eerst bezig bleef met wat ze al deed.

Ik dacht dat ik gek werd en dat mijn broek zou openscheuren. Mijn tante had ik nooit zo geil gedacht?

Plots maakte ze een snelle beweging onder haar rok en zag ik ineens haar slip om haar enkels hangen. Het volgende moment bewoog ze zich voorover en deed haar rok omhoog. Door het vage kunstlicht zag ik een glinsterend rijpe neukgleuf met een keurig recht geschoren strook donkerzwart, het leek wel geverfd, schaamhaar.

Met haar beide handen opende ze haar rijpe neukgleuf die nu een geile scherpe geur verspreidde. Inmiddels stak mijn pik die nog nooit zo hard was, uit mijn gulp naar buiten. Een vrijlating die voor opluchting had gezorgd in mijn broek.

Achter mijn tante staand, schoof ik mijn geile neukstaaf onder tante haar groot uitgevallen poepgat. In haar genotsgrot naar binnen. Haar poepgat had iets van een rijpere poes zonder schaamlippen bedacht ik me toen. Zonder licht kon ik me voorstellen dat je zonder problemen het verkeerde gat nam. Haar kontnaad was tevens zwart behaard.

Met wilde stoten neukte ik mijn eigen tante in haar ontzettend nat geworden neukgleuf die erg wijd bleek. Mijn geile pik bewoog wild en zonder mogelijke sturing van links naar rechts in deze genotsgrot. Mijn ballen sloegen tegen haar groot geworden harde clit.

Af en toe stroomde er langzaam natte genotsgeil van mijn tante naar buiten die een zoetige geur verspreide op zolder. Vanachter zocht ik tussen haar topje naar voren en vond haar rijpe hangende borsten die ik met 1 beweging uit haar BH kreeg.

Wild stotend in haar warme gleuf die nu constant droop van genotsvocht, gebruikte ik mijn beide handen om haar borsten ruw te kneden. Haar tepels waren keihard en uitgegroeid tot genotsknoppen van enkele centimeters.

Mijn pik bewoog wild in haar natte sopdoos van vlees, terwijl tante haar clit niet vergat. En wreef met een door haar eigen genotsgeil nat gemaakte hand snel en wild over haar rijpe clit.

Dit alles zonder woorden en dat bleef het. Haar kont werd steeds mooier nu ik alsmaar geiler werd. Brutaal bewoog ik haar billen uiteen en keek verbaasd naar haar poepgat die nu helemaal groot bleek. Haar bruine openstaande bolle plezierster was werkelijk enorm en uitdagend.

Dit had ik beter niet kunnen doen. Ik hield het niet meer maar bleef goed nadenken ondanks mijn geil zijn. En trok mijn natte lul snel uit haar overrijpe vleesgleuf en spoot mijn lading met vette klodders zaad goed gemikt op haar mooie poepgat.

Deze was nu goed ingevet met mijn vette klodders geil zaad, dat van geilheid zo dik was dat het heel traag naar beneden droop. En dus was haar darm-ingang klaar voor gebruik. Snel nam ik mijn maar niet in hardheid afnemende pik en stak deze met kracht in haar darmen.

Hoewel ze eerst afwaartse bewegingen maakte,liet ze me toch toe.

Mijn vette zaad bleek een prima glijmiddel en liet mijn pik diep in deze donkerbruine genotsgrot verdwijnen. Haar kontgat bleek ruimer dan een maagdelijk poes.

Terwijl ik mijn pik, die inmiddels weer op volle sterkte was, diep en ruwstotend in haar endeldarm bewoog. Plante ik 4 vingers in haar kletsnatte genotsgleuf die nu sterk geurde van geilheid. Haar schaamlippen stonden als deuren ruim open, en kwamen tussen de gelijkmatige strook donker zwarte schaamhaar verdaan.

Af en toe liet ik mijn pik even uit haar ruime poepgat komen om deze vervolgens ruw naar binnen te steken.

Mijn voorhuid bleef door de hardheid die ik niet kende van mezelf, naar achteren steken.

Na verloop van tijd kwam ik opnieuw, en spoot mijn volle zak met vet zaad nogmaals leeg. Maar nu volledig diep in tante haar darmen.

Mijn pik verslapte nu eindelijk en bij het uit de poepgat halen spoot tante een dikke straal zaad naar buiten. De resten rond haar poepgat hiervan verspreide ze met haar hand over haar poes en kont.

Zonder woorden hebben we de zolder verder opgeruimd. Om half 1 in de nacht kwamen we beneden, waar oom nog steeds sliep voor de televisie. Na een drankje en een gesprek over de dingen waar we normaal over spraken ging ik huiswaarts.

Hoewel het inmiddels 2 jaar geleden is, heeft tante er nooit meer over gesproken. En ik laat dat maar zo.

Aantal keer bekeken: 29011
Waardering: 6.70 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 6 bezoekers online