Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Zou zijn tweelingbroer het zelfde voelen.

U leest om dit moment het verhaal Zou zijn tweelingbroer het zelfde voelen gepost door Paco Tamerit. Dit verhaal is gepost in de categorie erotische verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar erotische verhalen?
Categorie: erotische verhalen
Gepost door: Paco Tamerit
Gepost op: 2011-4-11

Verhaal:

Zou zijn tweelingbroer het zelfde voelen
Martine

Mijn vriend Ralph heeft een tweelingbroer. Ze zijn heel close en toen het serieus werd tussen Ralph en mij, stelde hij mij dan ook snel aan zijn broer voor. Het was een vreemde ontmoeting: van de jongen op wie ik zo verliefd was,bleken er zomaar twee exemplaren te zijn! Ik vond het zo bizar , dat het even voelde als of ik een levensechte comedy was beland. Ze lijken echt sprekend op elkaar. Qua karakter zijn ze wel heel verschillend. Mijn vriend Ralph is drukker en ondernemender dan zijn halfuur jongere broer Steph. Die heeft een andere studie gedaan en werkt als programmeur in de it branche. Mijn geliefde noemt hem spottend een nerd; zelf heeft hij een baan in de reclamewereld. Allemaal valse schijn,”volgens zijn broer. En zo plagen ze elkaar voortdurend, op een leuke manier. Stephs vriendin is ook een heel ander type dan ik. Ralph vertelde dat ze van jongst af aan op heel verschillende meisjes vallen. Daardoor was er ook bijna geen concurrentie tussen de broers. Maar, zo vertelde hij me een tijdje geleden, vroeger haalden ze weleens ondeugende streken uit. Dat was toen ze samen in een grote studentenflat woonden. Wanneer ze ieder een meisje ontmoetten, spraken ze daar soms op de zelfde avond mee af. Ze zorgden er dan voor dat ze elkaar ontweken, zodat de meisjes geen idee hadden dat er een dubbelganger van hun verovering in de buurt was. Terwijl ze met die meisjes in bed lagen, gingen ze met een smoesje de kamer uit op een van tevoren afgesproken tijdstip. En dan wisselden wisselde ze van meisje; om elkaar even later opnieuw te treffen en terug naar hun eigenkamer te gaan! Toen Ralph dit vertelde, was ik eerst best verontwaardigd, ik vond dat ze die meiden een gemene loer hadden draaiden. Het zal je maar gebeuren: je ligt in bed met een jongen en zonder dat je het weet, kruipt er een ander bij je tussen de lakens! Ralph gaf toe: het was een gevaarkijk, niet zo netjes spelletje. Gelukkig was het nooit uitgekomen. Serieus was het met die meisjes nooit geweest: anders had hij hen zeker niet met zij broer willen delen. Ach, en later moest ik er wel om lachen: wat een kwajongensstreken! Het gekke is dat mij eerdere verontwaardiging is omgeslagen in fascinatie. Vaak stel ik mij voor hoe dat ging. Ik vind de gedachte stiekem wel erotisch. Zó erotisch zelfs dat ik er vaak over fantaseer hoe het zou zijn om met Steph te vrijen. Zou ik het verschil merken? Ralph en ik zij nu een half jaar samen, ik ken zijn lichaam door en door. Zou zij broer naakt het zelfde aanvoelen? Zou hij net zo flink geschapen zijn? En even verrukkelijk zoenen? Aan mijn lief zal ik het niet bekennen, ik betwijfel of hij het leuk zou vinden, maar zijn verhaal heeft mijn fantasie flink op hol doen slaan. Mijn ultieme droom zou zijn het met beide te doen; waanzinnig toch, je droom man in tweevoud?

Wie maakt het af?

Aantal keer bekeken: 14435
Waardering: 5.82 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 8 bezoekers online