Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Zwagertje.

U leest om dit moment het verhaal Zwagertje gepost door Trudy. Dit verhaal is gepost in de categorie erotische verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar erotische verhalen?
Categorie: erotische verhalen
Gepost door: Trudy
Gepost op: 2009-10-5

Verhaal:

Zwagertje
Op een dag belt mijn zwager Mark op, hij wil een afspraak maken om een bakje koffie te komen drinken. Mark is een half jaar geleden gescheiden en hij komt dus alleen.
Om half 8 gaat de deurbal, mijn man John doet open. Ik ben op dat moment nog boven, ik kom net de douche uit gelopen.Zoals altijd roept Mark naar boven "moet ik je rug komen wassen"
Dat is altijd als een geintje bedoeld, maar deze keer roep ik terug "kom maar, dat durf je toch niet".
Met nog een beetje aandringen van John komt hij wat aarzelend naar boven. Ik lig inmiddels op bed, in mijn stringetje en een heel kort badjasje aan. Je rug is al te wassen hoor ik Mark zeggen. Ja klopt maar je mag mijn rug wel een lekkere massage geven push ik hem...
Niet goed wetend wat hij hier mee aan moet staat hij daar naast mijn bed.
Nogmaals push ik hem, en aarzelend komt hij weer wat dichter bij, op datzelfde moment komt ook John naar boven. Mark zet wat zenuwachtig weer een paar stappen terug. John glimlacht en kijkt Mark nu aan en knikt het is oké doe maar, ze wil graag een lekkere massage van je...
Hij sputterd nog wat tegen, dat kan ik toch niet maken hoor ik Mark tegen John zeggen. Doe nou maar dat vind ze lekker zegt John tegen Mark.
Ik moet nog even wat doen beneden zegt John, maar masseer haar maar. Voorzichtig gaat Mark op de rand van het bed naast me zitten. Ik heb het inmiddels behoorlijk warm gekregen.
Heel zachtjes voel ik zijn hand op mijn rug op mijn veel te kort badjasje. wacht maar even zeg ik tegen hem, dan doe ik hem wel even uit kan kun je er beter bij.
Daar lig ik dan in mijn rode string op bed ,et mijn zwager ernaast.
Heerlijk streelt hij met zijn zachte handen oven mijn schouders en mijn rug. Na een tijdjeglijd zijn hand voorzichtig langs de zijkant van mijn borsten. Ik begin een beetje zachtjes te kreunen van genot. Op dat moment komt John er ook weer bij en samen zijn ze mij nu aan het masseren mmhmm heerlijk !
De hand van John glijd langs mijn broekje dat inmiddels goed nat aan het worden is, moet je hier eens voelen gebaart hij naar Mark. Weer een beetje een twijfel, maar nu heeft hij niet zoveel nodig om ook met zijn vingers langs mijn drijfnat broekje te gaan.
Langzaam gaat mijn nat stringetje naar beneden. Daar lig ik dan helemaal naakt voor twee geile mannen.
Je rug is klaar, wil je dat we de voorkant ook masseren? Nu kreeg ik het bloedheet, nu zou ik moeten omdraaien voor mijn zwager helemaal naakt een kaal kutje dat kletsnat is.
Eenmaal op mijn rug liep de geilheid in straaltjes uit mijn kutje. Ik keek ze nu allebei in hun ogen, maar de ogen van Mark waren constant op mijn natte kutje gericht. John genoot er ook van dat Mark zo geil was geworden op zijn vrouw. John ging met zijn hand langs mijn been, richting dat natte kutje, en gleed er met een paar vingers zo in. Mark begon zachtjes met zijn warme tong langs mijn lipjes te likken, Oh wat was dit geil. Ik voelde vingers in mijn kutje een warme tong langs mijn klitje en een paar zachte handen hadden mijn bordten vast. Even later werd mijn mond gevuld met een lange stijve lul, zachtjes begon ik hier aan te zuigen. Aan de andere kant van mij voelde ik nog zo'n harde pik tegen mijn borsten aan tikken. Om de beurt begin ik ze nu te pijpen, terwijl ze mij ook aan het verwennen zijn. Mark begint nogal te kreunen als ik flink aan z'n harde pik zuig. Hij draait me om en begint me heerlijk te neuken, eerst zachtjes maar al snel gaat hij flink te keer in mijn natte kutje.
We rollen om, terwijl we lekker blijven neuken. Nu ligt Mark op z'n rug en ik er boven op. John is nu ook niet meer te houden en komt achter me zitten. Mark stopt even met neuken en trekt mijn kontje een beetje open, zodat John er makkelijk bij kan. En zachtjes beginnen ze nu in me op en neer te gaan. Ik zit lekker vol, en lig nu tussen twee broers in, die me een heerlijke sandwiches aan het bezorgen zijn... Ik ballen van Mark en John hoor ik tegen elkaar aan kletsen. Achter me begint John hard te hijgen, en nu ook onder me. Mark spuit heel mijn kutje vol, en op bijna het zelfde moment spuit ook John mijn kontje vol. Nu hou ik het ook niet meer en gillend kom ik tussen de twee mannen in heerlijk klaar.
Met z'n drieën liggen we nog een poosje na te genieten, en spreken af dat dit tussen ons blijft, maar wel voor herhaling vatbaar is.Aantal keer bekeken: 24211
Waardering: 6.66 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 17 bezoekers online