Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Zwart wit verleden.

U leest om dit moment het verhaal Zwart wit verleden gepost door Jennifer Harnandan. Dit verhaal is gepost in de categorie liefdes verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar liefdes verhalen?
Categorie: liefdes verhalen
Gepost door: Jennifer Harnandan
Gepost op: 2011-8-10

Verhaal:

Zwart wit verleden
ik kon niet weten wie ik ben. Zelfs toen ik 18 werd en de meeste mensen zichzelf het best leren kennen en/of kennen zocht ik nog steeds naar wie ik ben. Ik had geen tijd om vragen te stellen. Je neemt aan dat de leegte en eenzaamheid die je al bijna de helft van je leven bij je draagt normaal zijn. Maar toch blijft dat innerlijke zoeken naar verlichting. Misschien zelfs naar een ziel die gelijk is aan de mijne. Van mijn ego werd ik niets wijs maar ik bouwde voort op geestelijke fundamenten. Dat leidde mij toen naar die ene leuke jongen met glanzend zwart haar en donkere ogen. Ik kon kijken in zijn ogen en mezelf zien. Toen zag ik liefde en leerde die kennen zoals ik nog nooit eerder geleerd had. Ik wist van de diepte in mijn hart dat het speciaal was.

Maar hij leidde mij ook naar het verleden waar de banden met mijn bloedverwanten voor altijd verbroken zijn. Het gezegde: bloed spreekt zal mij altijd duidelijk zijn. Hij was namelijk mijn verre neef. Misschien niet eens zo ver. Dat verklaardde die aantrekkingskracht en alles werd toen duidelijker. Net zoals de ontwikkeling van zwart witte tv's naar kleuren tv's...

Aantal keer bekeken: 3101
Waardering: 5.82 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 5 bezoekers online