Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Zweetdillema.

U leest om dit moment het verhaal Zweetdillema gepost door Melina & babysit. Dit verhaal is gepost in de categorie griezel verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar griezel verhalen?
Categorie: griezel verhalen
Gepost door: Melina & babysit
Gepost op: 2010-2-18

Verhaal:

Zweetdillema
2 kinderen en een babysit waren gezellig monopoly aan het spelen. Tot het jongste meisje wou gaan slapen omdat ze zich wat slecht voelde. De babysit en de oudse dochter speelden rustig verder, maar plots hoorden ze een ijselijke kreet. Ze gingen boven kijken maar er was niets aan de hand, enkel een plasje zweet was te zien naast het bed van het meisje. Het oudste meisje merkte iets op onder het bed, het was net een plas zweet dat zweefde onder het bed. Ze probeerde het weg te vegen maar het ging niet weg, opeens hoorde ze iets op de gang.
Het meisje dacht dat het haar moeder was die thuiskwam, de babysitter zei dat ze ging kijken terwijl het meisje bij haar zus bleef. Toen ze ging kijken was er niets te zien behalve een plas zweet op de gang. Het stinkende zweet begon plots rood te kleuren. De babysitter rende naar de kinderen toe maar die waren nergens te zien. Onder de kast zag ze een vinger uitkomen waar zweet uitdrupte.....

De vinger had dezelfde ring aan als het jongste meisje...

Tot haar grote verbazing begon de vinger te bewegen. Daarna kwam er een hand tevoorschijn, maar de hand was niet van 1 van de 2 meisjes kwam.

De hand kwam naar haar toe en begon haar aan te raken en trok haar oorbellen uit.

De babysitter rende naar buiten en zag dat de lucht grijsrood kleurde, ze was doodsbang.

Ze sprong in de vijver, die bedekt was met ijs, ze zakte er meteen door en verdronk in de vijver.

De moeder kwam thuis en zag een kop die in de vijver dreef, rond een plasje rood, stinkend zweet.

Zo zie je maar, er kan altijd iets onverwacht gebeuren als je te veel zweet....

Aantal keer bekeken: 2025
Waardering: 3.13 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2019 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 15 bezoekers online