Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

aargh de liefde!!!.

U leest om dit moment het verhaal aargh de liefde!!! gepost door maaike.. Dit verhaal is gepost in de categorie blunders. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar blunders?
Categorie: blunders
Gepost door: maaike.
Gepost op: 2011-2-27

Verhaal:

aargh de liefde!!!
Ik had me net gedoucht toen de deurbel ging, ik had even zin in een grote wasbeurd dus ik had krulspelden in en mijn gezicht was wit door het maskertje dat ik op had!Ik riep me moeder maar ze was op de plee.
Ik moest zelf dus de deur open doen ik deed snel een handoek om en keek in de spiegel of ik anders al snel mijn gezicht kon wassen maar het maskertje zat er pas net op dus ik hield het zitten.

Ik liep naar de deur en deed het open maar wat ik toen zag............

O MIJN GOD!!!Het was mijn geheime liefde op wie ik al heel lang verliefd ben.wat zou hij wel niet gedacht hebben!ik slaakte een giletje waardoor mijn moeder uit de wc kwam met een allen een onderbroek aan!Ooh helupp kan het nog erger.

Later zat ik met mijn badjas aan op de bank naast mijn geheime liefde hij wou alleen maar vragen of we een toets hadden morgen!

De volgende dag op school zei hij dat het tussen ons bleef en nu hebben we verkering en ben ik heel gelukkig!!


Aantal keer bekeken: 3692
Waardering: 8.06 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 7 bezoekers online