Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

alleen of....

U leest om dit moment het verhaal alleen of... gepost door sas. Dit verhaal is gepost in de categorie erotische verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar erotische verhalen?
Categorie: erotische verhalen
Gepost door: sas
Gepost op: 2009-11-20

Verhaal:

alleen of...
Hij was weg, een avondje stappen met zijn vrienden. Het is heerlijk om samen te zijn maar heel stiekem is het ook heerlijk om weer eens een avondje alleen te zijn. Heel eerlijk gezegd keek ik er al een paar dagen na uit om eens lekker alleen te zijn. Ik had weer eens zin om heerlijk met me zelf te spelen zonder dat ik bang hoefde zijn dat hij me kon horen of plotseling binnen zou stappen. Ik bevredig mezelf vaak maar vaak zijn dit soort vluggertjes waarbij je bijna meer bezig bent met dat je betrapt wordt dan dat je echt geniet van je eigen aanrakingen. Of het is op plekken dat je gewoon zo geil bent dat je recht op een orgasme af gaat, deze plekken zijn vaak niet wat je kunt noemen erotisch. In de auto, of snel even op het toilet op het werk. Wel erg spannend maar niet bevredigend genoeg voor mij. Daarom had ik nu zo uitgekeken om eens uitgebreid van mezelf te genieten. Alleen al de gedachte maakte me bijzonder geil en ik liep de hele dag al met een gezwollen kutje. Ik besloot even een kopje thee te zetten en ondertussen naar boven te gaan waar ik me langzaam begon uit te kleden. De verwarming had ik lekker hoog gezet om niet het heerlijke geile gevoel wat ik bij me droeg te laten verstoren door koude rillingen, ik had namelijk mijn zinnen gezet om naakt te zijn. Niet helemaal naakt dan, een wit stringetje vond ik me zelf lekker geil staan. Ik vind het zo lekker als ik mijn gleufje door mijn slipje heen kan zien. Ik stond voor de spiegel een poosje naar mezelf te kijken, naar mijn volle borsten met intussen erg harde tepels. Even kon ik het niet laten en streelde zachtjes mijn eigen borsten, raakte mijn tepels even aan. Kneep met mijn andere hand in mijn zachte maar goed gevormde billen. Hmm dat voelde maar al te goed het koste moeite om mijn drang om verder te gaan te onderdrukken. Ik zei tegen mezelf, nou kun je genieten en zul je zeker nog rechtstreeks op je doel af gaan. Langzaam liep ik naar beneden richting het theewater in de keuken, slechts in mijn stringetje. Daarna lekker met een erotisch getint boekje op de bank.. Ohh wat was het heerlijk om ongestoord naakt te kunnen zijn, het lukte me niet om mijn aandacht bij het boek te houden. In gedachte lag ik namelijk al in bad. Dat was mijn tweede plan van die avond, lekker in bad waar massage olie op me stond te wachten. Kaarsjes wachtten op hun vuurtje. Ik besloot het bad vast vol te laten lopen, de kaarsjes aan te steken en nog even te genieten van een sigaretje. De thee te verruilen door een flink glas wijn. Heerlijk weer naakt boven en naar beneden lopen ongestoord door het huis lopen af en toen vonden mijn vingers de weg naar mijn opgezwollen kutje, heel even bij mijn slipje in om te voelen hoe heerlijk glibberig en nat ik was. Daarna even met mijn vinger in mijn mond. Ohww.. zo lekker..
Voor dat ik bad ging smeerde ik mezelf helemaal in met massage olie, heerlijk die glans en overal lekker glad en glibberig. Nog steeds liet ik mijn slipje aan ik wilde alles zo lang mogelijk uitstellen. Ik bleef mezelf strelen, het is zo fijn als je lijf helemaal glad is van de massage olie. Vingers glijden overal zo lekker overheen en af en toe naar binnen. Ik streelde mijn borsten, mijn benen, mijn billen en ging af en toe onder mijn stringetje door. Ik gleed met mijn vingers over mijn kutje en liet mijn vinger ook heerlijk over mijn sterretje glijden. Lichte druk oefende ik af en toe uit. Ik werd geiler en geiler, mijn slipje was doorweekt. Heerlijk ik kreunde af en toe extra luid, nu kon het immers. Langzaam stapte ik in bad, nog steeds met mijn slipje aan. Zo geil om te zien dat mijn slipje helemaal nat wordt door het water, dat ik mijn gleufje nu helemaal goed kan zien. Oh ik was zo ontzettend geil het hete water voelde heerlijk nu was ik niet meer te stoppen en begon mijn heerlijke lange tocht naar een geil orgasme. Ik streelde mijn borsten, kneep in mijn tepels en mijn andere hand zocht de weg naar het hete plekje tussen mijn benen. Ik trok mijn slipje aan de kant en gleed met mijn vinger naar binnen, gevolgd door een tweede vinger. Zo neukte ik mezelf met mijn eigen vingers. Af en toe likte ik mijn vingers af om mijn heerlijke kutsapjes te proeven. Hmmm zo lekker. Met mijn andere hand zocht ik de weg naar mijn heerlijke andere gaatje. Onder mijn billen door vingerde ik mijn sterretje. Al mijn gaatjes gevuld steeds dieper sneller. Mijn aandacht werd getrokken door mijn haarborstel die binnen handbereik lag en voor ik het wist zat de steel diep in me.. Zo geil om dit soort dingen te doen waarbij je absoluut zeker bent dat je alleen bent. Ik was niet meer te houden en terwijl ik mijn borstel diep in me liet, sproeide ik met de douchekop over mijn klitje heen. Met nog steeds een vinger diep in mijn kontje wiegde ik heen en weer.. heerlijk… ik was niet meer te stoppen, en kreeg een ontzettend heftig orgasme die ik lekker lang kon laten duren.. Ohhww wat was het lekker..
Ik nam mijn glas wijn en lag nog even heerlijk na te genieten.. Met mijn hand nog heerlijk tussen mijn benen, wetende dat ik even bij moest komen om vervolgens nog eens tot een hoogte punt te komen. Maar nu eerst even genieten van het bad en het wijntje…

Ik besloot na een tijdje uit bad te gaan en stond op om me af te drogen, maar wat zag ik nu ???????? Wat is dat, dat is toch niet wat ik denk dat het is dacht ik ! ……………………………….


Aantal keer bekeken: 12891
Waardering: 6.40 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 8 bezoekers online