Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

amateurfotograaf.

U leest om dit moment het verhaal amateurfotograaf gepost door Rob. Dit verhaal is gepost in de categorie sex verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar sex verhalen?
Categorie: sex verhalen
Gepost door: Rob
Gepost op: 2008-7-8

Verhaal:

amateurfotograaf
Voor haar ouders wilde Dorien een mooie foto waarop haar hele gezinnetje opstond laten maken .En aangezien ze wist dat ik een redelijk goed amateurfotograaf ben vroeg ze op een dag of ik de foto s wilde komen maken .
Ik ben zo n fotograaf die bij wat voor gelegenheid dan ook zijn fototoestel meeneemt en er lekker op los schiet . Af en toe doe ik wel eens wat in opdracht en maak ik van gezinnetjes als dat van Dorien een leuke reportage . Ik hoef er niet rijk van te worden dus meestal doe ik dat alleen maar voor bekenden en mijn gage is meestal een kratje bier og een flesje whiskey.
De foto s konden gewoon bij Dorien en Bert thuis gemaakt worden . Ze hebben een mooi huis met een prachtige tuin , en op een mooie dag nam ik mijn spulletjes mee en zette de familie op de foto . De drie kinderen die alle nog erg jong zijn ,een tweeling van 6 jaar en nog een kleintje van 3 werkten goed mee en na een uurtje had ik een paar prima foto s gemaakt .
Het was voor de kinderen inmiddels bedtijd geworden en nadat ze in bed lagen vroeg Bert of ik nog even wat bleef drinken . Ik had geen verdere plannen en vond het prima ,zo zaten we even later met zijn drieen aan een lekker koud biertje.
Ik liet op het schermpje van mijn camera wat mooie foto zien waarop Het stelliet merken dat ze er zeer tevreden over waren .
Kun je ook nog wat leuke foto s van Bert en mij maken vroeg Dorien, leuk voor hier thuis.
Ik vond het prima en vroeg waar ik ze moest maken . Nou overal zei ze , in de tuin, binnen, gewoon een paar leuke foto s . Ik trek dan wel even wat anders aan.
Toen ze even later beneden kwam was ze lekker vlot gekleed met een vrij laag uitgesneden truitje en een kort spijkerrokje. Dorien en Bert ken ik niet zo heel goed . Ik leerde ze via een buurman kennen ,die had verteld dat ik fotografeerde , maar Dorien is een behoorlijk knap blond vrouwtje met lekkere volle borsten die in haar strakke truitje goed uitkwamen .
Bert is de meest rustige surinamer die ik ooit ben tegengekomen . Hij is opvallend klein ten opzichte van zijn vrouw , die mijn lengte heeft zo rond de 1.80. Leuk stel, en dat was ook wel af te zien aan de foto s die ik maakte . Bij hun vijvertje stonden ze dicht tegen elkaar aan." Kus elkaar eens , en doe nog eens lekker verliefd",zei ik . ze deden trouw wat ik ze opdroeg .Dorien ging nu bij Bert op zijn knie zitten en draaide mijn kant op . Ze zat wat ongelukkig want ik keek nu recht haar kruis in en keek tegen een wit kanten slipje aan .
Ik zei tegen haar dat ze iets anders moest gaan zitten omdat ik haar broekje zag . geschrokken deed ze haar benen over elkaar heen en verontschuldigde zich .
Bert schoot in de lach en zei met een geintje dat dat ook wel een leuke foto voor aan de muur was geweest .
Dorien keek hem verbaast aan en vroeg lachend , meen je dat ? haha nou niet voor aan de muur schatje , maar een mooie sexy foto wil ik best van je hebben zei Bert . Zijn hand gleed even langs haar borsten en hij knipoogde naar mij . Kan je dat regelen Rob vroeg hij ?
Alles kan , zei ik, ga maar staan! .Dorien was over haar eerste verbazing heen en ging staan . Als je het dan echt wilt, en ging voor me staan en boog voorover zodat ik een ruime inkijk bij har borsten had . Ik drukte een paar keer af en vroeg hoe ver ze wilde gaan. Nou als het allen voor Bert is en jij verteld het niemand en houd de foto s voor jezelf dan wil ik best wat verder gaan hoor . ze pakte haar borsten vast en begon ze te masseren . Ze ging weer bij Bert op schoot zitten en deed haar benen iets uit elkaar . Ik bleef maar door schieten en zag de hand van Bert nu naar haar slipje gaan . Zijn bruine vingers gleden in haar broekje en Dorien begon zachtjes te kreunen . Steeds sneller ging zijn hand tekeer over haar kutje en liet haar al bijna klaarkomen .
Dorien knielde nu voor Bert neer en begon aan zijn broek te trekken en haalde behendig zijn zwarte pik tevoorschijn en nam hem gelijk in haar mond en begon wild te pijpen. Het leek wel of ze beide niet meer in de gaten hadden dat ik er ook nog was want het viel me wel op dat alles zeer wild en snel ging . Geen zachte kusjes in de nek of een lang voorspel , nee het was gelijk hard en wild en dat is niet mijn ding , ik neem er graag de tijd voor . Ondertussen bleef ik maar door fotograferen.na ongeveer 30 seconden pijpen stond Dorien op en kleede zich snel verder uit zonder zich om mij te bekommeren. Bert had zijn jeans nog aan waar zijn bruine lul uitkwam en Dorien bedacht zich niet maar liet zich in een keer over zijn zwarte paal zakken en begon te wippen. Bert pakte haar billen vast en gaf het tempo aan . In een regelmatig maar hoog tempo werd het blonde kutje van Dorien geneukt en ik moest zeggen dat Bert een enorm uithoudingsvermogen heeft want ikzelf zou al 3x klaargekomen zijn met zo n tempo . Na een paar minuten was het dan wel zover en ging Dorien van Bert af en nam zijn harde zwarte paal weer in haar mond . Ik zag aan zijn bewegingen dat Bert klaarkwam ,maar Dorien hield zijn pik in haar mond en liet haar mondje volspuiten . uitgeput liet Bert zich achterover vallen en Dorien , die geen druppeltje sap verloren liet gaan ging naast hem liggen . Ik maakte nog steeds foto s en pas toen beseften ze denk ik dat ik er steeds bij was geweest . de twee bezwete lichamen was een prachtig fotootje , vooral zo n glimmende neger naast een blonde chick wond mij wel op . We praaten nog wat na toen Dorien mijn harde bobbel in mijn broek ontdekte . Ze kwam bij me zitten en greep me in mijn kruis . Gelukkig kon ik de verleiding weerstaan en vertelde dat ik thuis ook een lieve vrouw had . Die heb ik toen ik thuis kwam verteld wat ik die avond had meegemaakt . De foto s hebben we samen bekeken en daarna hebben we een heerlijke nacht gehad.Ik heb mijn eigen vrouwtje wel met een langdurig voorspel verwend en heb haar die nacht meerdere keren tot een hoogtepunt laten komen ,ze heeft mij heerlijk rustig gepijpt . de enige overeenkomst met Dorien was dat ook mijn vrouwtje alles tot aan de laatste druppel slikte. Bert en Dorien vonden de familiefoto s prachtig , maar vreemd genoeg wilden ze de foto s van hun wilde neukpartij niet meer hebben . Ik heb er zelf nog een paar van bewaar als herrinering aan een vreemde fotosessie


Aantal keer bekeken: 15341
Waardering: 7.26 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 8 bezoekers online