Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

andere aanpak.

U leest om dit moment het verhaal andere aanpak gepost door lekkerevent. Dit verhaal is gepost in de categorie sex verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar sex verhalen?
Categorie: sex verhalen
Gepost door: lekkerevent
Gepost op: 2010-12-9

Verhaal:

andere aanpak
laatst kwam ik haar weer tegen waardoor ik weer terug moest denken aan waanzinnige geile belevenis die ik met haar heb beleefd.

Ik ben 44 jaar oud(slank, leuke kop en lekkere kont) en al 15 jaar getrouwd met mijn lieve vrouw ( slank, maatje 36/38 met kleine borsten en een erg lekkere kont).

Ons sexleven wordt de laaste jaren steeds beter. in het begin was onze sex standaard, veelal soft, maar wel lekker. De laatst paar jaar blijkt dat mijn vrouw eigenlijk erg geil wordt als ze erg stevig word aangepakt. dat past eigenlijk helemaal niet bij haar en zelf geeft ze het ook niet aan. maar die keren dat ik erg dominant ben en haar eigenlijk geen andere mogelijkheid geef dan mee te doen zij n de geilste sexmomenten.

Laatst waren de kinderen sávond beide uit logeren. Eersts hebben we gezellig gegeten waarna we allebei onze eigen dingetjes gingen doen. Toen ik klaar was ging ik naar beneden waar mijn vrouw al lekker op de bank zat een beetje TV te kijken.

Wat er gebeurde weet ik niet meer maar ik was ineens waanzinnig geil. Normaal gesproken ga ik haar dan een beetje verleiden door naast haar te gaan zitten, beetje masseren etc. maar nu had ik daar geen zin. ik wilde allen maar die heerlijk billen voor mij zien .
Daarom liep ik naar haar toe en zei dat ik enorm geil was en haar wilde nemen en zette de TV uit en gaf haar de opdracht om zich uit te kleden. Ze keek mij heel vreemd aan en wilde dit niet doen. Ik zette de TV weer aan en pakte haar op en legde haar op de leuning van de bank en trok haar joggingbroek uit. Kijk maar lekker TV zij ik tegen haar maar ik ga je gewoon nemen.
Met 1 hand `dwong` ik mijn vrouw te blijven liggen en trok mijn kleren uit.

Mijn heerlijke pik stond kaarsrecht overeind en glom van van zijn voorvocht. Ik duwde mijn vrouw achterover en trok haar slipje uit waarna ik haar benen spreide. met mijn vingers voelde ik haar kutje en ze was nog erg droog. Ze liet alles een beethe verbaasd gebeuren en zij dat ik dan snel moest zijn want ze wilde de TV serie wel volgen. I drukte mijn pik tegen haar kutje en duwde rustig wat in en uit. N een minuutje was haar kut aanzinnig nat en ze begon geil mee te bewegen. snel draaide ik haar op haar buik waarna ik haar achterlangs kon neuken. Met enorme diepe en harde halen ging ik lekker op en neer en ondertussen kneep ik hard in haar geile billen. Blijkbaar was dit een goede combinatie want ze ging helemaal los. Ze liet haar rug heerlijk zakken en stak haar billen verder omhoog. wat een geil gezicht .Lekker hard begon ik haar billen te slaan. of pakte ze beide beet waarna ik mijn pik heel diep in haar kut duwde.

Wauw, wat reageerde ze geil en bewoog ze haar kont mee. zon reactie had ik nog niet vaak meegemaakt.

Snel draaide ik haar weer op haar rug en ze stak haar benen heerlijk omhoog waardoor ik ertussen kon komen en mezelf masturbeerde en mijn zaad tegen haar kut kon spuiten.

Met : He schat, dat was lekker bedankte ik haar. maar daar kwam ik niet zo mee weg. He manetje, wel je werk afmaken want nu ben ik ik waanzinnig geil dus zorg dat ik klaar kom.

En zoals een goed echtgenoot betaamd heb ik haar heerlijk klaargevingerd.
Mijn vingers werden afgeknepen door haar kut terwijl ze waanzinnig klaarkwam.

Binnen 15 minuten waren wij allebei aan onze trekken gekomen. als conclusie stelde ik dus dat als ik geil was ik gewoon haar zou nemen want dit smaakte naar meer.als antwoord kreeg ik een geile kus.

Aantal keer bekeken: 8901
Waardering: 7.86 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 6 bezoekers online