Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

anorexia. .

U leest om dit moment het verhaal anorexia. gepost door meisje17. Dit verhaal is gepost in de categorie spannende verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar spannende verhalen?
Categorie: spannende verhalen
Gepost door: meisje17
Gepost op: 2009-3-10

Verhaal:

anorexia.
in 2006 kreeg ik anorexia. ik zat in een diepe depressie vanwege mijn thuissituatie en andere psychische problemen. ik ben toen met mijn moeder naar de dokter geweest en heb medicijnen gehad en ben bij verschillende personen geweest voor hulp. ik ben er toen bovenop gekomen.
op het moment denk ik dat ik een terugval heb, alleen dit keer veel erger. ik wil het liefst niets meer eten, na het eten ga ik direct naar de wc om over te geven. als ik dat niet doe zie ik mezelf bijna letterlijk dikker worden. ik sport zo veel als ik kan, maar nooit genoeg. ik ben inmiddels al heel wat kilo's af gevallen. iedere keer als ik in de spiegel kijk zie ik overal vet wat ik er af wil hebben, terwijl ik onderhand mijn ribben al kan tellen en mijn bekken duidelijk zichtbaar is. ik slaap heel slecht, ik lig 'snachts alleen maar te piekeren over hoe veel ik heb gegeten en hoe ik het de volgende dag aan ga pakken. ik heb hier ook nog met niemand over gepraat. ik heb zelf donders goed in de gaten dat ik slecht bezig ben, maar ik schaam me dood voor mijn lichaam. op de weegschaal durf ik überhaupt niet te gaan staan. omdat ik weet dat ik mezelf teleur stel. ik voel dat ik weer in een depressie raak. ik doe extreem lang over kauwen zodat ik ongeveer gelijk klaar ben met de rest die mee eet. ik verzin allerlei smoesjes om niet mee te hoeven eten. ik eet alleen gezond, geen sauzen meer en absoluut geen chips. maar het geeft me ook gewoon een gevoel van macht, ik heb zelf de controle over mijn lichaam. er zijn al meerdere mensen naar mij toe gekomen om te vragen of ik af ben gevallen of op dieet ben. en natuurlijk is het mijn moeder ook al wel op gevallen. maar dan zeg ik gewoon dat ik op dieet ben. maar ze weet niet hoe erg dit mijn leven al beheerst. ik denk dagen lang alleen maar aan eten. ik krijg huilbuien aan tafel omdat ik absoluut niet meer wil eten. ik weet niet meer wat ik moet doen. het liefste vertel ik het aan een vriendin maar aan de andere kant gaat het nu juist zo goed en val ik zo veel af, zonder dat iemand zich er mee bemoeit...

Aantal keer bekeken: 3315
Waardering: 7.79 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2021 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5184
Totaal categorieën: 10
Totaal 16 bezoekers online