Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

auto ongeluk!.

U leest om dit moment het verhaal auto ongeluk! gepost door anoniem. Dit verhaal is gepost in de categorie spannende verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar spannende verhalen?
Categorie: spannende verhalen
Gepost door: anoniem
Gepost op: 2011-2-20

Verhaal:

auto ongeluk!
Op een avond reed een man uit het cafe naar huis.Toen zag hij een meisje in een doodlopend steegje staan met een witte jurk aan.ze keek smekend de man aan ze zwaaide met haar armen, de man reed er er naar toen en deed het raampje van de auto open. het meisje vroeg mag ik een lift naar huis het is al laat en koud.ja hoor zij de man. De man vroeg aan het meisje waar woon je? houtenlaan 13 antwoorde het meisje. oke, dan breng ik je wel even. de man zij wil je mijn jas even lenen. het meisje pakte de jas aan.toen de man bij het huis aankwam stapte het meisje uit en verdween in het donker. de man bedacht opeens dat het meisje zijn jas nog had hij dacht die haal ik morgen wel op.de volgende ochtend stopte hij bij het huis van het meisje. hij belde aan, er kwam een oude vrouw aan de deur. hallo zij ze kan ik u helpen.ja,zij de man u dochter heeft mijn jas nog. mijn dochter is 10 jaar geleden al overleden bij een auto ongeluk gisteren was het precies 10 jaar geleden. oh zij de man fijne dag nog verder. hij reed langs het kerkhof en zag zijn jas aan een grafsteen en op de steen stond: hier rust onze lieve dochter.

Aantal keer bekeken: 3424
Waardering: 6.63 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2021 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5184
Totaal categorieën: 10
Totaal 12 bezoekers online