Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

auw!.

U leest om dit moment het verhaal auw! gepost door kirsten. Dit verhaal is gepost in de categorie blunders. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar blunders?
Categorie: blunders
Gepost door: kirsten
Gepost op: 2011-5-1

Verhaal:

auw!
wij gingen met gym dunken. dan moest je aanlopen vanuit het toestellen hok. en op de mini tramp springen met een basketbal in je hand en door de ring gooien. nou ik sprong dus. en de jongen die voor me was had de bal laten liggen. en die had ik niet gezien. dus ik kwam boven op die bal terecht. AUW!!!. ik strompelde naar de bank toe. en meteen kwamen mijn vriendinnen naar me toe. de volgende dag kon ik niet op mij enkel staan. en ik loop nu op krukken waarschijnlijk is mijn enkel verstuikt.
dus gym is erg gevaarlijk. lekker stom he?!

Aantal keer bekeken: 2798
Waardering: 4.87 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 9 bezoekers online