Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

babbel en stil.

U leest om dit moment het verhaal babbel en stil gepost door van herreweghe rayna. Dit verhaal is gepost in de categorie kinderverhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar kinderverhalen?
Categorie: kinderverhalen
Gepost door: van herreweghe rayna
Gepost op: 2010-9-16

Verhaal:

babbel en stil
Er was eens een meisje (Shana) dat heel veel babelde.op een dag kreeg ze ruzie mat haar beste vriendin:ilka.Ze kwam uit maroko.De ruzie ging over een jongen. Ze waren er allebei verliefd op bert.Shana zei: als jij bert afpakt,zeg ik niets meer tegen niemand!ok!zei Ilka.Ze gaat naar huis.Ze gaat slapen.De volgende morgen gaat ze naar school.En wat ziet ze! bert en ilka die kussen!!!!!Dat wordt moeilijk zo lang stil zijn!mama,papa,juf,meme,pepe...Niemand kreeg haar aan de aaan de praat.Ze bedagten ales om haar aan de aan de praat te krijgen!Maar niets helpte.morgen is het de schooluitstap...Een bergtocht.Ze gaat nar huis.Ze eet en kruipt in bed.Ze gaat naar school.ze worden opgesplits in groepjes.Spijtig genoeg zit Shana in de groep van Ilka.na een 30 minuten stappen valt Ilka in een put.Shana moet nu wel roepen.help!Gelukig heeft ze haar GSM bij haar.De hulpdiensten zijn al onderweg.GELUKKIG heeft ze niks!Eind goed al goed


Aantal keer bekeken: 3362
Waardering: 8.24 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 7 bezoekers online