Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

babysitten,telefoon en bloed.

U leest om dit moment het verhaal babysitten,telefoon en bloed gepost door super eng. Dit verhaal is gepost in de categorie griezel verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar griezel verhalen?
Categorie: griezel verhalen
Gepost door: super eng
Gepost op: 2011-8-15

Verhaal:

babysitten,telefoon en bloed
een meisje van 14 jaar genaamd kimberly mocht voor het eerst opassen.
Haar tante en haar nonkel waren uit eten en zij mocht opassen.Ze stak haar nichtje in bed en ging terug naar beneden. Er was juist een griezelfilm op de tv en daar keek ze naar. Om 00.00 rinkelde de telefoon, ze nam op en zei heel beleefd: "hallo met kimberly babysitter kan ik u helpen."
Aan de andere kant van de lijn klonk een mannenstem op een kille toon:" IIIKKK...", en hij ging op. Kimberly dacht dat het een flauwe grappenmaker was die haar bang wilde maken. Ze dacht er niet lang meer aan en keek verder naar de film. 5 minuten later gaat de telefoon weer. Weer neemt ze de telefoon op "Hallo", zei Kimberly.
luid gehijg klinkt aan de andere kant en ze hoort: " BEN..." Kimberly voelt haar niet meer zo op haar gemak. Ze belt haar tante en nonkel op en zegt wat er gebeurt is en ze zeiden dat ze direct gingen komen. Opeens ging de telefoon weer. "H..h..hallo?" zegt kimberly voorzichtig. "HIER...", zegt de man. Kimberly gaat naar de babykamer ze wil de baby halen maar, als op de trap ziet ze een man staan met in zijn ene hand een blinkend met waar bloed aanhangt en in de andere hand een babyhoofdje. Ze rende naar buiten recht in de armen van de moordenaar. Even later ligt ook Kimberly op de grond in een plas bloed. Toen haar tante thuis kwam met haar nonkel wachte de moordenaar ze op en later is de begravenis van haar tante,nonkel,haar nichtje en zijzelf.


Zo ik hoop dat je kunt slapen vannacht
gr. xxx

Aantal keer bekeken: 6800
Waardering: 6.03 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 8 bezoekers online