Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

ben en emma op stap.

U leest om dit moment het verhaal ben en emma op stap gepost door dauwke. Dit verhaal is gepost in de categorie humor verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar humor verhalen?
Categorie: humor verhalen
Gepost door: dauwke
Gepost op: 2011-2-27

Verhaal:

ben en emma op stap
Er was eens een land en dat land heette kaas met friet. niemand wist dat dat land zo noemde alleen Ben, Emma en de juf wisten dat.Want ze houden van geschiedenis.en op een dag begon de juf over dat land.iedereen lach bijna te slapen alleen Ben en Emma waren goed aan het opletten.de juf zij dat niemand dat land kende.Ben vroeg als niemand dat land kent hoe kent u dat dan?de juf lachte.want wij kennen dat land ook zij Emma.echt waar? vroeg de juf.ja echt waar.en ze begonnen een heel verhaal te vertellen.en zo eindigt dit verhaal.

Aantal keer bekeken: 2730
Waardering: 1.80 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2024 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5184
Totaal categorieën: 10
Totaal 7 bezoekers online