Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

beroofd.

U leest om dit moment het verhaal beroofd gepost door Thomas beekman. Dit verhaal is gepost in de categorie erotische verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar erotische verhalen?
Categorie: erotische verhalen
Gepost door: Thomas beekman
Gepost op: 2009-1-30

Verhaal:

beroofd
Wat een vernedering, wat was dat balen.
Het had zo'n mooie middag moeten zijn , maar in werkelijkheid liep het voor mij op vernedering uit. Ik werd overvallen en beroofd , en niet alleen werden mijn kostbaarheden me afgenomen, ik moest zelfs mijn kleren afgeven. Zelfs mijn ondergoed werd me afgenomen.
Ik had me de wandeling in het bos echt anders voorgesteld . Wat een rust , er was ook geen mens te zien. Hier kon ik echt van genieten.Tot dat éne moment dat die vent van achter een boom te voorschijn kwam. Pistool in zijn hand en zijn gezicht onherkenbaar. Onder dwang van dat wapen moest ik de bosjes inlopen waar we niet gezien zouden worden , dat was mij wel duidelijk.
Hoe oud die gozer was weet , zelf ben ik tegen de 40 . Ik schatte hem een jaar of 25.
Uitkleden , kleed je helemaal uit schreeuwde hij terwijl hij het wapen op me richte. Ik aarzelde , wist even niet wat ik moest doen . Ik voelde zelfs een moment van opwinding. Maar dat gevoel ging snel over .
Ben je doof , zei de man geiriteerd. Uitkleden man , ik wil je naakt zien.
Ik begon me uittekleden , en tijdens het uitkleden voelde ik mijn penis stijf worden. Toen ik als laatste mijn onderbroek uitdee stond ik naakt in het bos met een stijve lul. Toen die man mijn stijve lul zag begon hij te lachen. Wat een schatje zei die .
Zitten zei de man en doe je handen op je rug. Ik werd naakt aan mijn handen en voeten vastgebonden, en mijn mond werd gekneveld. Ik kon geen kant meer op.Wat een vernedering, wat was dat klote.
Zo jij komt voorlopig niet meer los . Hij pakte mijn kleren en ging er vandoor en liet me naakt vastgebonden achter. het heeft even geduurd voordat ik loskwam , en toen was die vent allang verdwenen. Ik hebt naakt door het bos naar huis moeten lopen.

Aantal keer bekeken: 7362
Waardering: 5.09 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 4 bezoekers online