Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

bi orgie.

U leest om dit moment het verhaal bi orgie gepost door Sander. Dit verhaal is gepost in de categorie sex verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar sex verhalen?
Categorie: sex verhalen
Gepost door: Sander
Gepost op: 2009-11-24

Verhaal:

bi orgie
Hoi ik ben Sander dit verhaal speelt zich af toen ik 19 jaar was.

Het was een zaterdagnacht net na het stappen besloot ik nog even achter internet te gaan kijken of ik nog een afspraakje kon krijgen.
Op de chat was het redelijk druk en ik kwam aan de praat met een stelletje, na een poosje gechat te hebben hebben we afgesproken bij hun thuis.
Daar aangekomen kwam ik erachter dat er nog een man bij was en dat er later nog 1 zou komen.
Eerst gingen we even rustig praten elkaar even aftasten zeg maar, na een half uurtje te hebben gepraten en gelachen eerst maar is een filmpje opgezet om in de stemming te komen.

Nu werd ik van dit filmpje wel erg geil en het duurde ook niet lang voor de eerste man bij me kwam zitten en voor ik het wist zat de tweede ook naast me, de vrouw liet nog even op zich wachten.
Nu met 2 mannen en een geile film begon ik toch wel erg geil te worden en ik begon de eerste te strelen hierop werd ik door 2 mannen bestreeld en gekust mijn kleren werden uitgetrokken en daar zat ik naakt tussen 2 mannen en een vrouw.
Toen werd me verteld dat we een rollenspel gingen doen ik moest doen wat hun mij opdroegen nu vind ik dit wel geil en ik zat dus ook snel op mijn knieen om te gehoorzamen.
Ik moest nu 1 man zo diep mogelijk pijpen, dus ik maak zijn knoop los en met mijn tanden maak ik zijn rits los en toen zag ik daar een lekkere kaalgeschoren pik ik pakte hem vast en likte er aan lekker met mijn tong langs de hele schacht tot aan de eikel, vanaf daar opende ik mijn mond en nam de pik zo diep mogelijk in mijn mond.
Op het moment dat ik de pik helemaal in mijn mond had kreeg ik onverwacht een lekkere gladde vinger in mijn anus gedrukt oowwww dit voelde lekker.
Toen was het helemaal los bij mij ik pijpte de 1 hard en diep terwijl ik gevingerd werd eerst 1 vinger toen 2 en toen 3 oww wat lekker was dit.
Toen kwam de vrouw er weer bij ik moest overal mee stoppen en moest toekijken hoe de vrouw het pijpen van me overnam.
Dit vond ik ook erg geil om te zien en dat was de anderen ook niet ontgaan de andere man kwam voor mij staan en zei dat ik hem moest pijpen en dat deed ik ook met volle teugen ow wat is dat lekker een vrouw te zien pijpen en ondertussen zelf ook een lekkere gladde pik in mijn mond, maar toen ging de bel ik moest de vrouw verwennen dan deed de man open dus ik ging onder haar liggen en trok voorzichtig haar lippen uitelkaar, na eventjes dat mooie geschoren poesje te hebben bewondert stak ik mijn tong ertussen en met lange halen likte ik haar af en toe even met mijn duim over dat lekkere clitje en voor ik het wist zat ze schokkend op mijn gezicht ik proefde al die lekkere vocht van haar.
Op dat moment kwam de eene man weer binnen en hij had nog een andere man bij zich.
Deze was intussen ook al naakt en beviel mij bij zich te komen maar wel op mijn knieen ik gehoorzaamde en kroop zijn kant op.
Vlak voor hem stopte ik en zat ik op mijn knieen voor hem ik moest mijn hoofd achterover doen zodat hij mij diep in mijn keel kon neuken en dat deed hij ook, eerst rustig en toen steeds sneller en harder voor ik het wist zat ik daar te kokhalzen op dat moment stopte hij en beviel me op mijn buik op de bank te liggen ik deed dit direct.
Nu verwachte ik dat ze weer lekker met mijn kontje gingen spelen dus ik vond het goed.
Wat ik niet verwachte was dat ze mijn handen vastbonden en me dwongen het kontje van de vrouw te likken dit deed ik eerst rustig met mijn tong langs het gaatje en toen drukte ik mijn tong naar binnen.
Toen ik dit deed werd er zonder waarschuwing een lekkere pik in mijn kontje gedrukt, hier genoot ik van.
Op dat moment ging de vrouw weer iemand pijpen en ik werd lekker geneukt eerst zachtjes en toen steeds harder en harder ik kon geen kant op ik had een pik in mijn kont en mijn handen waren vastgebonden wat was dit lekker ik kon me niet meer stil houden en begon hard te kreunen ow wat lekker.
Nu ik zo lekker geneukt word kon de vrouw de 2 andere mann verwennen ze wer voor me op de bank gezet en nog geen 10 cm voor werd haar kontje door 1 pik gevuld een haar gladde natte poesje door de andere lul gevuld.nu met dit uitzicht en die pik in mijn kont voelde ik alsof ik in de hemel was wat lekker was het .
Nu de vrouw zo werd geneukt en ik er zo geil bij lag kwam de man bijna in het kutje van de vrouw klaar, hij haalde zijn pik eruit en spoot mijn mond eronder dit was zo geil dat ik nog een lading zaad wou ik gaf het aan en de andere man stopte met neuken haalde zijn pik uit mijn kont en spoot de mond van de vrouw vol zij kwam met een volle mond naar mij toe en liet haar mond over mijn gezicht leeglopen nu duurde het ook niet lang meer of ik werd gedwongen de derde man leeg te zuigen. Dit deed ik en hij kwam diep in mijn keel klaar dit slikte ik natuurlijk allemaal door.
Nu was het mijn beurt de vrouw kwam naar mij toe en draaide me om e pijpte me die en erg lekker, na al die geiligheid duurde het niet lang of ik kwam in haar mond klaar ze slikte het niet door maar dwong mij om mijn eigen geil van haar over te nemen en het zelf door te slikken.
Na dit alles hebben we ons lekker gedoucht en nog wat gedronken en toen ben ik ook naar huis gegaan nog even met mijn eigen pik liggen spelen en toen lekker geil in slaap gevallen.


Dit was 1 van de geile dingen die ik heb meegemaakt, meer weten of ook zoiets meemaken mail me,
Harryindewarry6@hotmail.com

Groeten Sander en een geile lik over je pik of poes


Aantal keer bekeken: 14757
Waardering: 7.31 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 5 bezoekers online