Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

bij de leraar.

U leest om dit moment het verhaal bij de leraar gepost door michelle verhaal is gepost in de categorie blunders. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar blunders?
Categorie: blunders
Gepost door: michelle
Gepost op: 2010-12-28

Verhaal:

bij de leraar
bij de leraar
hey... dit is een half jaartje geleden gebeurd schat ik.
even een klein overzicht van de lestijden, en dus ook de mogelijkheden:
mijn broer had op donderdag 8 uur
ik had op donderdag 7 uur
de leraar had op donderdag 7 uur
mijn vader kwam ons elke dag ophalen, dus ik moest elke donderdag een uur wachten..... maar........

het was donderdag, oftewel laatste uur geschiedenis van die óh zó leuke leraar. Ik was verliefd op hem, dat geef ik toe. Hij was wel wat ouder helaas, maar daar ging het niet om.. (hij was 43 :O )

Maar ik had een goede leraar-leerling band met hem, na bijna elke les praatte ik nog erg lang met hem, over van alles en nog wat. vooral op donderdag, dan praatten we soms wel een heel lesuur vol want daarna hadden we beide uit. Ik moest anders toch op mijn broer wachten.

maar dat even terzijde..
we waren dus weer eens aan het praten, en een vriendin van me bleef nog even op me wachten want ik 'moest hem nog wat vragen van de stof'.
ik had net na lange tijd alle moed bij elkaar geschraapt om hem te vertellen wat ik voor hem voelde.
dus ik begin tegen hem een of ander lul-verhaal op te hangen over de slechte situatie thuis. Ik probeerde uit alle macht nep-tranen te laten komen, en dat leek ook te lukken. Hij had toen zo'n medelijden met me dat hij me knuffelde :O

ik was toen dolblij en durfde het hem te vertellen, dus ik legde mijn hoofd op zijn schouder en zei tegen hem: 'Ik ben bang dat ik verliefd op U ben.'
hij liet me los en keek me aan... we keken toen allebei in een vreemde reactie naar de deur, en daar zagen we dat de meest irritante jongen uit de klas in de deuropening had staan kijken, en alles mee had gekregen....
Nou, ik heb me een week lang ziek gehouden!!
m'n vriendin zei me dat de dag er na IEDEREEN op school het wist, want hij had vrienden bij de ICT en die hadden het in een groot pop-up scherm gezet op de schoolsite :'(


ZOIETS NOOIT MEER!!!!!!!!!!!!!!!!!

Aantal keer bekeken: 3483
Waardering: 1.61 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 5 bezoekers online