Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

brief aan jongen.

U leest om dit moment het verhaal brief aan jongen gepost door elizabeth . Dit verhaal is gepost in de categorie liefdes verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar liefdes verhalen?
Categorie: liefdes verhalen
Gepost door: elizabeth
Gepost op: 2008-1-31

Verhaal:

brief aan jongen
het meisje pleegde zelf moord na 1 jaar na dat hij haar vertelde dat alles maar een spel was en hij niets meenden van wat ze meenden deden zeiden en voelden.
en ze wou hem al vanaf de 3e keer dat ze opnieuw verliefd was op hem de brief geven maar kon het niet ze was bang:
-ik weet dat ik van je hou ik zal je altijd trouw blijfen heb alles voor je over 3× gevoelens voor je gekregen Als je naar mij kijkt ben ik helemaal in de wolken.. Die blik van jou zal ik nooit kunnen weerstaan je bent mooi lief alles wat ik maar kan wensen. Me ouders praat altijd slecht over jou maar omdat ik zie dat je dat helemaal niet kan zijn enzo als ik bij je ben voel ik me blij zenuachtig van alles tegelijk maar vind het wel fijn voel me veilig bij jou in de buurt krijg altijd een warm gevoel van binnen ik voel me helemaal op en top als ik je gezien heb vind het heerlijk als ik je stem hoor en waarom zal ik je moeten vergeten weetje ik
kan over alles met je praten er is nietts waar je heel erg boos over zal woorden natuurlijk wel een menings verschil of een kleine ruzie maar dat hoord er bij. en natuurlijk is dat zo na 5 minuten weer opgelost. Als je lacht naar mij kan ik niet boos naar je kijken of verdrietig want die lach komt dan automatiche tevoor
schijn. Je vind het altijd leuk om me te plagen heb je vaak gevraagt waarom maar dat weetje zelf ook niet whaha ik vind dat wel lollig Ben verliefd geloof ik.Denk altijd aan je . vooral aan de leuke dingen die we gedaan hebben. Of die we nog gaan doen. Mensen kunnen het niet begrijpen dat ik dit allemaal voor je voel.
Maar gelukkig weet ik wel wie me vrienden zijn en wie niet.meesten mensen vind ons een lief stelletje. Maar er is maar één probleem en als die probleem er niet was.. dan had ik niets te vrezen. dan had ik je mischien wel ander half jaar voor mezelf maar het is dat me ouders je niet mogen maar laat ze nou maar. uiteindelijk zijn we tog bij elkaar als je dat ook zou willen. allleen duurd het mischien een lange tijd dam Maar dan ben ik echt voor altijd jou meid..wil nog heel veel leuke dingen met je doen.We gaan naar de bios en al die dingen als je dat wilt.
Gezellig jij en ik.
je bent me beste vrend maarme gevoel zegt dat je meer voor me betekent.
Maar ja ik heb alleen nog een vraag voor jou..Hou je ook van mij? vraag me ook af of je wel weer een keer opnieuw zou willen begingen.want ik hou nog steeds echt super veel van jou en ik ben zo dom geweest je te laten gaan. ik had je hart gebroken vertelde jij mij 1e keer dat ik het uitmaakte maar heb zo van mijn fouten geleerd dacht dat ik je vergeten was maar dat was ik niet en je hebt gelijk als je niet wilt want ik verdien jou niet jij verdient veel beter dan mij maar als je het toch wilt ben ik reuze blij dan zal ik je nooit meer laten gaan want jij bent van mij en dat blijft bestaan dan.nu ik zo kijk wat ik allemaal schrijf is niet meer normaal. zo dikke verhaal.nja ik heb nog veel meer te vertelen maar ja ik zal dat wel een anderen keer zeggen ofzo.je weet nu wat ik wil weten en wat ik voor je voel en hoe ik over je denk vertel mij nou maar hoe jij hier over denkt en wat jij vind. niet denken aah is zielig ik ga geen nee zeggen want ik kan wel tegen een stootje
dan meot ik er maar mee leren leven maar ja dit kwam allemaal even uit het niets. mischien wil je hier op reageren en mischien ook niet.als je maar weet dat ik tog van je blijf houden hoe je het nou went of keert. in mijn gedachten ben je van mij. waarom was het leven niet veel makkelijker waarom meot het nu zo moeilijk zijn? ach als of jij daar antwoord op weet nja ga weer Doegieess('L) hvj:$-
Het was zoo lief 1e keer dat ze hadden alleen ze waren verder gegaan dan zoenen en hun ouders kwamen er achter en die waren natuurlijk niet zo heel blij de ouders van het meisje vertrouwde de jongen niet meer want ze hadden hem nog gewaarschuuwd maar het was allemaal het meisjes schuld.
maar ja nu kan ze hem nog steeds niet vergeten het klinkt mischien heel dom maar na hem heeft ze achter elkaar realtie's genomen om hem te vergeten dacht ze met een ander te nemen om hem te vergeten dat advies had ze van haar vriendin opgevolgt maar het werkte voor geen meter steeds dacht ze terug aan hem.
En ze had hem verteld dat ze weer wat voor hem voelde dat was de 2e keer.
Maar toen zei hij dat hij ook wat voor haar voelde maar later was zijn gevoel weg gegaan.
En het meisje ging kapot probeerde zelf moord te plegen was neit gelukt ze huilde nachten lang wou hem een tijdje niet meer spreken maar het lukte niet ze zei tegen haar ouders dat ze hem vergeten was ook al was dat niet zo ze had het gewoon nooit meer over hem en probeerde het weer met anderen jongens hem te vergeten maar als nog lukte dat niet nu had ze hem voor de 3e keer verteld na dat ze een tijdje goed had met hem dat ze nog van hem hield en altijd een plaats voor hem in haar hart zal hebben voor hem en hij zei dat hij best met haar opnieuw wou begingen maar dat wist hij niet zeker enzo en hij wist niet of hij wel wat voor haar voelde weer in zijn naam van msn stond wel Love that girl .. think so:$ maar ja na dat zei met hem paar keer had afgesproken hadden ze gezoend zo als ze in de 1e realtie ook deden en natuurlijk waren ze ook weer verder gegaan als in de 1e realtie maar na dat ze een tijdje niets meer van hem hoorde en toch nog had hij die msn naam dus ze vroeg aan hem voel je wat voor me?
en toen zei begon hij de waarheid te vertelen wat ik boven aan het verhaal heb verteld..
Allexandra *01-01-08*


Aantal keer bekeken: 2412
Waardering: 6.15 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2019 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 13 bezoekers online