Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

chek the childeren...

U leest om dit moment het verhaal chek the childeren.. gepost door kitty kat. Dit verhaal is gepost in de categorie griezel verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar griezel verhalen?
Categorie: griezel verhalen
Gepost door: kitty kat
Gepost op: 2011-7-22

Verhaal:

chek the childeren..
er waren eens een man en een vrouw met 12 kinderen. ze woonde in een heel groot huis. op een avond was er een feest. ze konden nooit weg van wege de kinderen die nog te jong waren om op zichzelf te passen. na dagen zoeken vonden ze een oppas. toen de oppas er was legde de moeder en vader alles uit en vertrokken. de oppas hoefde niks te doen want de kinderen sliepen al. oppeens ging de telefoon ze hoorde " chek the childeren" ze ging bij de kinderen kijken en er was niks aan de hand en ze liep naar beneden. de telefoon ging weer en ze hoorde "chek the childeren....!!" ze ging naar boven en er sliepen straaltjes bloed lang de trap in de gang lag een van de kinderen in een plas bloedt..dood!
en al snel volgde er meer want ze haalde de rest van de kinderen naar beneden en ze zei dat alles nep was maar ze hoefde maar een keer te knipperen met haar ogen en er was er al weer een dood. toen de ouders van de kinderen weer thuis waren zaggen ze een voor een iedereen dood liggen in een plas bloedt zelfs de oppas...

Aantal keer bekeken: 2798
Waardering: 4.23 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 11 bezoekers online