Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

corsika reis met ex.

U leest om dit moment het verhaal corsika reis met ex gepost door dirk van de ven. Dit verhaal is gepost in de categorie erotische verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar erotische verhalen?
Categorie: erotische verhalen
Gepost door: dirk van de ven
Gepost op: 2009-7-30

Verhaal:

corsika reis met ex
corsika reis
hallo ik hen dirk ben 40 heb een vriendin sandra 38 jaar en was tot over 4 jaar terug getrouwd met liesbeth 42 jaar, we zijn op een deftige manier uit elkaar gegaan het klikte gewoon niet in ons met ons twee.
het gebeurde vorige zomer.mijn vriendin sandra had een reis geboekt naar corsika. we waren een paar dagen ginder en tijdens het wandelen lopen we in de stad toch zeker mijn ex en haar vriend tegen het lijf. daar we als vrienden uit elkaar zijn gegaan maakte we een afspraakje om s'avonds iets samen te eten.we spraken om 20.00 uur af in de stad.
we komen aan in het restaurant en schuiven bij aan tafel bij mijn ex en haar vriend.
ik zit tegen over mijn vriendin en naast mijn ex haar vriend, we bestelen ons eten en hadden een goed gesprek over wat er de laatste jaren zoal gebeurt was. tijdens het praten voelde ik dat er onder tafel over mijn voet gewreven werd
ik denk da is mijn viendin en geef haar een knipoogje ik voel het die avond nog een paar keer.na het eten nemen we afscheid van elkaar en spreken de volgende avond opnieuw af ,
zelfde tijd zelfde plaats
tijdens het terug wandelen zeg ik tegen sandra dat ik het fijn vondt zo over mijn been wrijven, zegt zij dat heb ik niet gedaan! da moet uw ex geweest zijn.
de volgende avond zit ik tegen over mijn vriendin en naast mijn ex,we praten wat over en weer tijdens het eten tot mij ex en stukje vlees laat vallen en op mijn broek terecht komt;
ze neemt en servette en wrijft een paar keer op en neer en komt met haar hand tot aan mijn kruis,ik ben op dat vlak een gevoelige jongen en er verschijnt een bubbel in mijn broek;
mijn ex kijkt op naar mij en zegt oei iets te hoog geweest.mijn vriendin zegt ik zal het straks wel afvegen hoor. we spreken allemaal af om de volgende dag naar het strad te gaan.mark de vriend van liesbeth vind het maar niks en zegt ik kom niet mee.
liesbeth zegt dan ga ik alleen met hun mee.
tijdens het terug wandelen naar het hotel vraagt sandra wat gebeurt hier allemaal zij voelt duidelijk nog iets voor u ,en jij ook heb ik gezien met die bubbel in je broek.
in de namiddag liggen we op het strand en komt liesbeth af gewandeld ze heeft en dun kort kleedje aan zonder bikini das duidelijk zichtbaar ,ze legt zich neer naast sandra. na een kwartiertje vraagt sandra wil je mijn rug insmeren ,ik zeg geen probleem en begin te smeren van onder naar boven,als ik ter hoogte van haar billen kom raak ik een paar keer haar kutje aan en ze kreunt lichtjes, mijn ex hoort sandra een kreuntje geven en kijkt mij aan zegt mij mag je ook in smeren als sandra het goed vind.ik vraag aan sandra vindt je het goed en ze knikt maar eerst mijne rug nog doe mijne bikini maar los.ik smeer hare rug zacht in en zie dat ze nat aant worden is .zo die is gedaan nu de volgende.ik begin ook met haar benen en ga zo naar boven zij trekt haar broekje tussen haar billen en ik begin daar te smeren ,zij laat ook een kreuntje en de twee vrouwen schieten in de lach.tijdens het in smeren van hare rug ziet sandra dat mijn broek begint te spannen.sandra zegt leg u ook maar neer dan zal ik u ook in smeren,liesbeth vraagt kan ik helpen, sandra zegt jij moogt de linker kant smeren doe ik deze kant.
klaar zegt sandra draai u maar om nu,
ik draai me om met een stijve lul,ze wrijven nu samen mijn buik en benen in
vier handen op mijn lichaam amai ik moet me rustig houden of ik kom klaar,bij het smeren komen de twee dames zo dicht bij elkaar dat ze elkaar een zoentje geven en nog één en nog één en dan een tong zoen,ik ga met mijn hand naar het kutje van mijn vriendin en begin te vingeren ,mijn ex neemt mijn andere hand vast en duuwt mijn vinger in haar kutje ze nemen samen mijne piemel en we komen alle drie klaar.
na de vakantie komen we nog regelmatig samen en beleven we nog fantastische momenten.


Aantal keer bekeken: 9626
Waardering: 3.92 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2019 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 16 bezoekers online