Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

de babysitter in de slaapkamer.

U leest om dit moment het verhaal de babysitter in de slaapkamer gepost door lele en niekje <3. Dit verhaal is gepost in de categorie griezel verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar griezel verhalen?
Categorie: griezel verhalen
Gepost door: lele en niekje <3
Gepost op: 2011-3-30

Verhaal:

de babysitter in de slaapkamer
een meisje van 14 jaar ging naar een nieuw oppasadres, toen ze daar aankwam gingen de ouders net weg. de kinderen, een tweeling van 3 jaar, lag al te slapen, dus het meisje ging zich vervelen. ze wou tv kijken, maar in de woonkamer was geen tv. ze dwaalde door het huis. toen vond ze een tv, in de slaapkamer van de ouders, ze ging op bel liggen en keek de kamer rond. niks bijzonders, een bed, een tv, maar.... in de hoek van de kamer stond een enge clown haar aan te staren, 'een pop' dacht het meisje en ze keek verder. maar telkens weer keek ze naar de pop omdat hij haar zo eng aankeek. ze werd er bang van. opeens klonk de telefoon, het was de vader, die nog even hun mobiele nummer wou geven, 'is goed' zei het meisje. 'is het goed als ik een handdoek over de kop van die clowns-pop hang want ik word er een beetje bang van'. het bleef stil aan de andere kant van de lijn. 'haal de kinderen uit bed en ga meteen naar de buren, ik bel de politie, wij hebben helemaal geen clown op de kamer'

einde

Aantal keer bekeken: 3316
Waardering: 8.32 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 10 bezoekers online