Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

de enge man.

U leest om dit moment het verhaal de enge man gepost door lou shing mou. Dit verhaal is gepost in de categorie griezel verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar griezel verhalen?
Categorie: griezel verhalen
Gepost door: lou shing mou
Gepost op: 2010-4-12

Verhaal:

de enge man
een meisje (ongeveer 15 jaar) had net haar verjaardag gevierd en had een gsm gekregen. het was al laat en iedereen ging slapen. maar rond 23.30 uur kreeg ze een smsje op haar nieuwe gsm! ze keek: ik sta in de straat! het meisje dacht dat het een grote grap was en ging terug slapen. 5 minuten later kreeg ze terug een smsje. ze keek: ik sta voor de voordeur! nu werd ze toch een beetje bang, maar ze bleef sterk. weer 5 minuten later kreeg ze terug een smsje! ze keek: ik sta op de trap! nu werd ze wel heel bang en ging helemaal onder de dekens liggen! weer 5 minuten later kreeg ze een smsje. ze keek: ik sta naast je!!! ze keek naast haar en daar stond een man helemaal in het donker gekleed en vroeg: wil je een chocomel het is namelijk jou verjaardag!!!

Aantal keer bekeken: 2465
Waardering: 6.43 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 7 bezoekers online