Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

de gekke juf.

U leest om dit moment het verhaal de gekke juf gepost door anna du perron. Dit verhaal is gepost in de categorie kinderverhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar kinderverhalen?
Categorie: kinderverhalen
Gepost door: anna du perron
Gepost op: 2009-1-30

Verhaal:

de gekke juf
Liefje, je moet naar school! Ja mam Mona pakt haar tas met 1 pakje 2 boterhammen en 1 appel erin. Mona heeft geen zin om naar school te gaan want haar juf is echt gestoord. Als ze in de klas zit komt haar juf zingend binnen. Niet gewoon lalala maar rockend. De juf springt op de tafel en begint luidkeels mama mia te zingen! Het wordt nog erger als ze de microfoon aan de geluidboxen koppelt en alles nog harder klingt. Als ze pauze hebben loopt Mona naar haar vriendin Lola. He! zegt Lola. Hai zeg Mona niet zo opgewekt. Echt zo een raar optreden he, zegt Lola. Ja nogal zegt Mona terug. Zelopen naar de schommels gaan zitten en praten maar een beetje. Niet iedereen is opgewekt van jufs optreden. Behalve Kelie en Lelie die zij zijn dol op hun juf. Als Mona thuis komt zegt ze: ik weet het zeker mijn juf moet naar een gekkentehuis! Doe niet zo raar lacht mama. Nou zegt papa mischien heeft ze wel gelijk die juf is echt koekoek. als ze gaan eten zegt Mona mam denk je dat mijn juf gek is???nee dat denk ik niet ze is gewoon een beetje raar snap je? Ja mam maar stilletjes hoopt ze dat morgen er geen zing rock juf meer is....een paar dagen later gebeurt het juf Else staat in de klas. Waar is juf vragen Kelie en Lelie? Die is zwanger leuk he? YES!!!! roepen Lola en Mona eindelijk een normale juf   einde.

Aantal keer bekeken: 7004
Waardering: 5.12 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2024 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5184
Totaal categorieën: 10
Totaal 8 bezoekers online