Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

de handen van een shim.

U leest om dit moment het verhaal de handen van een shim gepost door de handen van een schim. Dit verhaal is gepost in de categorie griezel verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar griezel verhalen?
Categorie: griezel verhalen
Gepost door: de handen van een schim
Gepost op: 2011-7-7

Verhaal:

de handen van een shim
Lili was een avond aleen thuis. Haar ouders waren die nacht naar een begravenis. Van haar oom Lili had voor de dood van haar oom ruzie met haar oom over dat hij te veel drank gebruikte. Lili had gelijk hij gebruikte te veel drank want een week later was hij overleden. Lili zat er wel mee dat zij en haar om ruzie hadden en daar na dood is gegaan, ze had er ook spijt van dat ze het niet eerder goed had gemaakt. Toen de ouders van lili weer thuis kwamen. Waaren ze erg verdrietig en moe dus gingen ze meteen slapen. lili was nog niet moe dus die bleef nog even op. Ze ging lang uit op de bank liggen en zette de tv aan. Haar lievelings tv show was er op. Maar.... de tv viel uit lili dacht er niet echt bij na en zette de tv weer aan. Weer viel hij uit nu vond ze het raar en riep haar vader maar ze kreeg geen andwoord lili besloot maar achter de computer te gaan. Ze zette de computer aan en ging achter msn zitten opeens stond er HALLO NICHTJE! ze schok zich dood, ze voelde een hand op haar rug en ze wauw gillen maar een 2e hand was rond haar mond gedrukt. Iemand verluisterde zacht in haar oor dus ik dronk te veel. Lili kreeg het heel benauwd en rakte in panieck. Want de stem die verluisterde was de stem van haar oom. een van de handen had een wijn fles in zijn hand en halde de dop er af en goot de wijn in haar mond eerst spartelde lili tegen maar. ze voelde zich ligter worden. De handen lieten haar los ze draaide zich om en zach een zwarte schim. De schim verdween en lili viel op de grond. Niet veel later werd ze weer wakker ze dacht gelukig het was maar een droom. Maar toen ze haar ogen open deet zach ze dat ze in een ambulanse lag, ze zach een draatje lopen en de dokter zij dat is een invus kom er maar niet aan, als hij los gaat kan het levens gevaarlijk worden. Ze viel weer in slaap. 2 uur later lacht ze in het ziekenhuis ze keek om zich heen en zach dat er naast haar nog een bed stond er lag iemand in. Hij of zij draai de zich om en stond op en ze zach geen gezicht het was weer de zwarte schim. Hij liep naar haar toe en trok het invus er uit. Ze scheeuwde en verder heeft niemand meer wat vna haar gehoord.........


dit was deel 1

Aantal keer bekeken: 2949
Waardering: 7.21 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 7 bezoekers online