Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

de kat.

U leest om dit moment het verhaal de kat gepost door lalaloopsy-girl. Dit verhaal is gepost in de categorie humor verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar humor verhalen?
Categorie: humor verhalen
Gepost door: lalaloopsy-girl
Gepost op: 2012-10-29

Verhaal:

de kat
ik liep eens door het bos en zag daar een kat ik keek naar de kat en zei oo wat be je lief de kat kwam naar me toe en zei jaaaaaaaah tuuuuurrrrrrrrlijk ben k lieeeeef ik schrok even maar nam de poes en liep er mee naar huis ik werd zijn beste vriend en hij die van mij ik vergad al mijn echt vrienden en dacht alleen nog maar aan poezie want zo hete mijn kat dus ik speelde iedere dag met hem op een dag liep hij weg toen ik eens naar school liep en met mijn vriende speelde was het leuk tot ik mijn rugzak opendeed toen sprong peozie eruit ik vergat mijn vriendev meteen en ging ook meteen terug naar huis mmijn vader was heel rijk dus besloot ik thuisles te nemen ik vond het leuk want dan werd ik niet gestoord door al mijn stomme vrienden en kon ik de heledag bij poezie blijven want bij mij op school mogen eigelijk helemaaal geen poezen na 18 jaar stierf poezie ik was zo verdrietig want voor mij was ze als een zusje dus stierf ik drie dagen erna ook van verdriet ik was binnenin helemaal uitgedroogt ik spreek u weer met poezie af ik stierf dus op mijn 20stewasnt ik kreeg poezize toen ik 2 was ik was zo blij dat ik hem terug zag in de hemel dat ik helemaal terug keerde naar de aarde waar ik me toen ophingom bij poezie te zijn maar ik ging naar de hel omdat ik me zelf had vermoord daarom zag ik poezie nooit meer terug toen peozie dat hoorde deed hij zoiets slechts dat hij ook naar de hell moest overgeplaats worden dat ik nog 16 jaar lang met hem bleef toen ward ik zo kwaadaardig in de hell dat ik poezie vermoorde en daarna was ik weer het liefste meisje ik zag mijn moeder terug want op aarde leefde ik alleen met mijn vader omdat mijn moeder stierf omdat poezie haar ogen eruit had gekrabt maar dat vond ik niet erg want toen was poezie mijn beste vriend.


EINDE!!

Aantal keer bekeken: 30151
Waardering: 53.45 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2019 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5175
Totaal categorieën: 10
Totaal 15 bezoekers online