Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

de magische klok van dracula.

U leest om dit moment het verhaal de magische klok van dracula gepost door marjolein. Dit verhaal is gepost in de categorie griezel verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar griezel verhalen?
Categorie: griezel verhalen
Gepost door: marjolein
Gepost op: 2011-9-11

Verhaal:

de magische klok van dracula
De magische klok van dracula

Lena koopt op een dag een klok voor op haar kamer. De verkoper zegt dat het een magische klok is: de magische klok van dracula. Lena gelooft daar niks van, alhoewel er staat wel een mysterieuze vleermuis op het puntje van de klok. Thuis hangt lena hem op haar kamer. Als ze om half tien gaat slapen krijgt ze opeens een raar gevoel. Kom het door die klok? Als lena in bed ligt kan ze niet slapen. Als ze om elf uur slaapt krijgt ze een superenge nachtmerrie om precies twaalf uur schrikt ze wakker. Bezweet doet ze het licht aan. Doe uit! Hoort ze meteen. Bang doet ze het licht weer uit. Haar ogen beginnen langzaam aan het donker te wennen. lena kijkt de kamer rond, waar kwam die stem vandaan? dan kijkt ze naar de klok. Raar, denkt ze. waar is die mysterieuze vleermuis gebleven? Dan ziet ze een schim met een cape in de hoek van haar kamer. Hij komt langzaam dichterbij. Jou bloed smaakt lekker, zegt hij. toen pas merkte lena dat haar hals bloedde. W-wie ben j-jij? Vraagt lena bang. Dracula is de naam. Toen veranderde hij in een vleermuis (precies de zelfde als op de klok), en hij vloog het duister in. Toen dracula was verdwenen deed lena het licht weer aan, maar ze deed hem meteen weer uit. Het licht deed haar pijn. Toen ging ze dracula achterna. Sindsdien is lena spoorloos verdwenen, en er vliegt sindsdien elke nacht dezelfde vleermuis rond lena’s huis.


Aantal keer bekeken: 5461
Waardering: 5.29 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 7 bezoekers online