Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

de man zonder benen.

U leest om dit moment het verhaal de man zonder benen gepost door ike. Dit verhaal is gepost in de categorie griezel verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar griezel verhalen?
Categorie: griezel verhalen
Gepost door: ike
Gepost op: 2011-5-25

Verhaal:

de man zonder benen
2 zusjes ,lientje en fientje , gingen bij hun oma slapen . ze maakten altijd ruzie omdat ze allebij boven wilde slapen . 2 nachten mochten ze er slapen , dus mocht lientje boven slapen en fienje dan maar vanonder de eerste nacht .

Lientje werd 's nachts wakker en hoorde : boem boem shhhhh . Ze dacht dat het niks was en sliep al terug . maar ze werd terug wakker en hoorde weer boem boem shhhhh . ze vond het maar raar maar ze ging toch maar terug slapen .

de volgende morgen lag fientje dood in het bed , en er lag een briefje bij . ze las in het briefje . ik ben de man zonder benen , jij hebt geluk gehad dat je boven lag anders had ik jou ook kunnen vermoorden .

In de namiddag ging ze naar buiten eens wandelen en zag een man zonder benen . boem boem shhhhh maakte hij als geluid
P.s. boem boem waren zijn handen en shhhh was als hij met zijn lichaam voort schoof .

Ike !!!

Aantal keer bekeken: 5581
Waardering: 7.36 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 5 bezoekers online