Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

de muis.

U leest om dit moment het verhaal de muis gepost door chloe. Dit verhaal is gepost in de categorie humor verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar humor verhalen?
Categorie: humor verhalen
Gepost door: chloe
Gepost op: 2009-3-27

Verhaal:

de muis
Ik was bij mijn vriendin feline,en ik ging bij haar op de pc.Ze is verliefd op de jongen waarz e mee aant chatte was, en ik wou natuurlijk dat da een spetterend koppel werd... dus ik wou de muis pakke en op een kus klikke en versture zodat die jongen zou denken dat feline op hem was. Maar feline had dat al rap door en pake de muis af en we waren maar aan het vechten over di muis. Nee ik neem di muis.NEE IK!!!
nee je blijft van de muis af. Doe jij dat dat maar.neeeeeeee.BLIJF VAN DIE MUIS AF. Dat zou ej willen he , neeeeeeeeee ik wil de muis .... en zo ging dat maar door en toen eindelijk dat ik de muis had ... was de jongen ofline . Nou daar gaat mijn plan !!!

Aantal keer bekeken: 5013
Waardering: 5.99 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2024 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5184
Totaal categorieën: 10
Totaal 16 bezoekers online