Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

de ontsnapte gek.

U leest om dit moment het verhaal de ontsnapte gek gepost door sara g. Dit verhaal is gepost in de categorie griezel verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar griezel verhalen?
Categorie: griezel verhalen
Gepost door: sara g
Gepost op: 2011-2-2

Verhaal:

de ontsnapte gek
Er was eens een koppel die opreis naar Frankrijk gingen.Toen ze daar aankwamen ging de man zijn auto wassen.De vrouw wouw een beetje ontspanen en ging voor de tv zitten. Er kwam in een keer een opsporings bericht:"We zijn op zoek naar een man van 40 a 50 jaar oud heeft zwart kort haar blablabla hier is een foto van hem als u hem kent of iets weet gelieve een oproep naar de poitie melden.Wees aub voorzichtig hij is uit het gekken huis ontsnapt ." De vrouw krijgt kippevel en hoort in een keer *drup drup drup* de kraan was niet goe toe. Dan hoort ze weeral *drup drup drup*en nu kwam het vanbuiten .Ze ging naar buiten en zag dat er op het dak van de auto naar de raam bloed stroomde en ze keek van waar het kwam en zag in een keer dat haar man zijn kop op de balkon lag en het lichaam naast de auto."Iiiiiiiiiiiiiii." schreeuwde zij. "Hahaha" hoorde ze in een keer en toen kwam de gekke man van het opsporings bericht tevoorschijn."Hahaha wat is dit toch zo leuk . Zoals kaatje het zegt baybay koeienvlaai."En haar kop werdt afgehakt en naast die van haar man gelegd.En een jaar later werd hij opgepakt .
EINDE MUAHAHAHAHA XD
PS.HIJ KOMT MISSCHIEN NAAR JOU ALS HIJ WEER ONTSNAPT

Aantal keer bekeken: 1805
Waardering: 3.88 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 4 bezoekers online