Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

de skateboardgeest.

U leest om dit moment het verhaal de skateboardgeest gepost door cba. Dit verhaal is gepost in de categorie griezel verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar griezel verhalen?
Categorie: griezel verhalen
Gepost door: cba
Gepost op: 2010-7-20

Verhaal:

de skateboardgeest
De skateboardgeest

Een paar jaar geleden, toen de skateboard nog in was, was er een meisje. Haar naam was Brigitte, de stoere skateboardmeid. Ze was 's avonds vaak te zien op het kleine skateboardpleintje, aan de straat genaamd de Overweg, in het dorpje Ouderkerk aan de Amstel. Ze was daar met haar stoere helm, haar skatebroek, een rood/wit gekleurde ketting er aan, en een lip en wenkbrauwpiercing. Ze maakte altijd van die stunts, niet zo goed als Tony Hawk, maar toch, best wel goed.
Maar op een dag, skate ze over de Machineweg, langs de drukke rotonde. Maar een niet oplettende automobilist zag haar niet, en reed haar aan. Voorbijgangers belden de ambulance, maar die was al te laat. Het meisje overleed ter plekke aan haar verwondingen.

Het is nu een nieuw tijdperk, en futuristische skateboards zijn nu in; de waveboard en de whipstick. De stoere skatebende van die tijd, allemaal tieners die op de middelbare zitten, waren op het skateboardpleintje bezig. Rachel slingerde met haar waveboard over het pleintje. Haar beste vrienden Jerry en Kane gaven gas met hun scooters, zonder vooruit te gaan. "Stoer hoor," zei Rachel, en lachte. Op de grond zaten verder Tina de zuipschuit en Leo aan het bier.
Iemand werd gebeld. Kane kreeg een telefoontje. "Echt waar?!!!" gierde hij vrolijk door de telefoon en hing op. "Jongens, Sander geeft een feestje bij hem thuis! Kom, pak je board, en laten we daar naartoe gaan!" Sander, een vriend, woont aan de andere kant van de rotonde. Terwijl Jerry en Kane met hun scooter achter de anderen aanreed, slingerden de anderen op hun board. Maar toen ze bij de rotonde kwamen, brullen van het lachen om de grapjes van één van de jongens, schrokken ze! Ze stopten gelijk, want daar stond het overleden meisje plots voor hen. Ze hield haar hand op als teken dat ze moeten stoppen. Op het moment dat het meisje verscheen, scheerde er net een auto op volle snelheid over de verkeerde kant van de rotonde. Dat was dus bijna fout gegaan.
"Wie ben jij?" vroeg Rachel geschrokken, maar het meisje verdween als mist voor de zon.

Geschokt kwamen de vrienden aan bij Sander. "Wow, wat is er met jullie gebeurd??" vroeg hij gelijk. Na het feesten, was het al behoorlijk donker buiten, de sterren stonden al aan de hemel. Rachel werd lopend door Jerry naar huis gebracht, wat ze wel leuk vond van hem. Ze liepen over de Machineweg, en toen langs het skateboardpleintje. Plots was er een soort geluid. "Hoor jij dat ook?" vroeg Rachel, en Jerry knikte. Ze keken richting het pleintje, er was niets te zien, maar toch kwam het daar vandaan!
Ze liepen sneaky er naartoe, en toen ze daar kwamen, zittend achter een struik, schrokken ze. Daar was een skateboard, helemaal uit zichzelf aan het skaten....maar wacht...voeten....Rachel en Jerry zagen voeten op de skateboard staan. Rachel hield haar waveboard in haar armen, maar plots trok het aan haar arm. De waveboard kwam los, en ging mee skaten met de skateboard.
"Bizar," zei Jerry heel zacht, en ongelovig.
Plots hielden de boards stil, en waren niet meer in beweging. Rachel en Jerry keken om zich heen, niets..... Ze stonden op, achter de struik vandaan. En daar, plots voor hun neus, stond het meisje met haar skateboard...helemaal bebloed...diepe sneeën, bloed dat uit haar mond, neus en ogen komt, en zo bleek als wit papier. Rachel en Jerry schreeuwden het uit!
Ze renden uit paniek over de Machineweg, naar de rotonde...en...........IIIIEEEEEEHHHH!!!!! BOEM!!!

...............................ze hadden het overleefd....maar sindsdien vermeden ze de rotonde...en het skateboardpleintje......maar over een paar jaar zal dit verhaal wel weer opnieuw beginnen.

The end.

Aantal keer bekeken: 2354
Waardering: 5.33 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 4 bezoekers online