Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

de spanning om gesnapt te worden.

U leest om dit moment het verhaal de spanning om gesnapt te worden gepost door mashi. Dit verhaal is gepost in de categorie sex verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar sex verhalen?
Categorie: sex verhalen
Gepost door: mashi
Gepost op: 2010-12-16

Verhaal:

de spanning om gesnapt te worden
Het was afgelopen vrijdag en ik en mijn vriend lieten de spanning al een beetje oplopen, beide nog student en nog volop op zoek naar spannende seks ervaringen, dus begonnen wij met een aantal verhalen van internet te halen en elkaar lichtelijk op te geilen door elkaar te strelen tijdens de les. Met de gevolgen dat wij misschien wel gesnapt konden worden door onze leraar.
Beide botergeil en gewoon geen seks kunnen hebben, het verlangen naar elkaar werd steeds groter en we fantaseerden samen over een plek waar wij na schooltijd lekker los konden gaan...
Het leek wel alsof de lessen nooit afgelopen waren en we werden steeds geiler en geiler, ik wilde zo graag keiharde seks met hem en aan zijn blik af te lezen zou hij ook niet vies zijn van mij nu. Eindelijk ging de laatste bel en we wisten niet hoe znel we weg moesten komen, we hadden in ieder geval al besloten dat hijmet mij mee zou gaan.
In een overvolle bus is het natuurlijk alleen maar spannender om elkaar nog meer op te geilen, natuurlijk voel je de ogen van anderen op je lichaam branden, maar dat kan me niets schelen ik wilde hem gewoon zo graag keihard in mij voelen.Onderweg richting huis met nog steeds geen geschikte locatie in gedachten, werden wij zo geil dat we besloten om vroegtijdig uit te stappen.
We belandden bij een surfmeer, het was al bijna winter dus er waren weinig mensen, toen schoot het ons beiden te binnen, dit was de ideaale plek om seks te hebben in het openbaar....
Ergens afgelegen achter het riet stond een bankje heel cliche begon hij mij daar te zoenen eerst gewoon lieve kusjes, maar hoe langer we zoenden hoe intiemer de zoenen werden en voor ik het wist gleed zijn hand richting mijn broek, zijn hand gleed over mijn toen al natte kutje. Na een half uurtje hielden we het beiden niet meer, hij ging met zijn hand mijn broek in en vingerde me daar gewoon in het openbaar waar iedereen ons kon zien en horen, toen kon ik het ook niet meer laten om mijn handjes over zijn keiharde lul te wrijven en natuurlijk zou ik mij niet zijn om daarbij een beetje te pesten met mijn nagels. Het was hem allemaaltoch nog te lief en hij smeekte mij om erin te knijpen, wat ik vervolgens dus deed.Toen ik al meerdere keren was klaargekomen, wilde hij ook klaarkomen, dus hielp ik hem een *handje*, terwijl wij bezig waren liepen er een aantal mensen voorbij, maar dat kon ons niets meer schelen wij gingen er voledig voor en dat doel bereikten we. Ik was heerlijk klaargekomen, maar hij des te beter... zeker voor herhaling vatbaar.

Aantal keer bekeken: 9336
Waardering: 5.60 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 32 bezoekers online