Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

droom....

U leest om dit moment het verhaal droom... gepost door tdid. Dit verhaal is gepost in de categorie erotische verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar erotische verhalen?
Categorie: erotische verhalen
Gepost door: tdid
Gepost op: 2010-6-23

Verhaal:

droom...
Droom
Na vele maanden van chatten over allerlei dingetje van gezellig tot serieus naar heel ondeugend moest het er van komen..
Ondanks alle afspraken besloten we toch om elkaar life te treffen op neutraal terrein.
Een gezellig restaurantje in de stad, afgesproken was elkaar aldaar te ontmoeten, ik was herkenbaar aan een licht pak met zwart overhemd…
Dus daar zat ik dan aan de bar te wachten..en om de afgesproken tijd nog niemand en zat daar met een zenuwachtige knoop in mijn buik..te wachten en kijken elke keer als de deur open ging.
Maar elke keer waren het of stelletjes maar geen dame alleen. Ik begon al te twijfelen totdat opeens de deur open ging en een mooie vrouw naar binnen stapte redelijk lang en bruin haar.
Zou je dit zijn… de ober pakkte je lichte regenjas aan en ik zag een slanke dame in een smaakvolle zwarte cirkel rok en paarsachtige satijnen blouse met bloemen motief.
Welke over de rok hing en die rond de middel met een een brede riem de middel een heupen accentueerde.. wat een pracht verschijning…..zou jij??....De dame in kwestie kwam licht heupwiegend op zwarte pumps en in zwarte panty mijn kant op.
Hi, ik ben Alexandra, was het eerste wat de mooie dame tegen me zei. Sorry ik had mijn bus gemist. Mijn hart maakte een sprongetje…zo dan die schitterende dame was jij…… Nou, ik ben Pierre, wat wil je drinken. Was het antwoord. ..”Wit wijntje….. ??” Na de eerste kennismakking begonnen we aan een geanimeerd gesprek. En na een klein kwartiertje de ober ons naar een leuk tafeltje begeleidde.

Hier werd ons gesprek doorgezet …onder het genot van al het lekkers wat het restaurant te bieden had. We babbelden over alles en nog wat en giechelend werden elke ondeugende dromen genoemd. Nooit geweten dat……….. Hihihi nee van jouw nooit verwacht dit te bedenken…en zo keuvelden we door, en werd het snel later.
Na het diner en een heerlijk kopje koffie werd het tijd om op te breken. Ik rekende af en we liepen samen naar de deur, waar ik je in je lichte regenjas hielp.
Buiten gekomen liepen we gearmd en keuvelend richt de bus, afsprekend elkaar gauw nog eens
te ontmoeten. Bij de bus halte echter ..probleem de laatste bus richting jouw woonplaats was net vertrokken….10 minuten te vroeg…En nu ?? Joh, weet je wat mijn auto staat aan de overkant ik breng je wel thuis..of in buurt. Ja, dat was geen probleem.
In de auto werd ons gesprek voortgezet terwijl de tom tom mij de weg wees….maar hoe dichterbij huis..hoe stiller ons gesprek werd…een spanning speelde in de auto..
Een spanning die jij opeens verbrak ..met de woorden, mijn man is er niet, hij is op reis voor zaken, heb je misschien nog zin in afzakkertje. Ja graag was mijn antwoord, want ik wilde je nog niet los laten, het klikte zo lekker ik kon wel uren babbelen…..
Bij je huis aangekomen zei je, Ok zet je auto hier neer dan lopen we het laatste stukje..
Snel uit de auto en achter je aan richting voordeur…hmmm zag mijn oog, mooi die panty met naad, met net boven de hiel een strass steentje… wat een styl…super vrouwelijk…voelde me warm worden.

De voordeur werd geopend en we stapte de hal in, en ik reikte naar je jas om deze aan te pakken. Maar op het moment dat ik naar je schouders reikte zakte je net iets achteruit zodat je in mijn armen kwam te vallen…Hmmmm ik rook je haren en je parfum, mijn handen sloten zich om je taile en buik.. en kon het niet laten mijn mond in je nek te plaatsen en een zachte zoen te geven. Je slot je ogen en liet me begaan. Ik knuffelde zachtjes in je nek, en liet mijn handen over je jas glijden op zoek naar de knoop in je centuur, welke gauw was gevonden en open gemaakt. Mijn handen geleden nu onder je jas en over je heupen en buik en langzaam hoger.
In de richting van je borsten , ik voelde de gladde zachte stof van je blouse en bij je borsten aangekomen de zachte huid en lichte bobbels van het kant welke aan je bh zat. Je kreunde zachtjes toen ik de druk van mijn handen op je borsten opvoerde… waarna mijn handen weer op zoek gaan naar de riem welke al snel met luide tik op de vloer valt. Waarna de knopje van je blouse volgenden de een na de ander totdat hij geheel open was.
Mijn handen gleden koortsachtig over je huid terwijl mijn mond je zachtjes in je nek knuffelde en af en toe zachtjes aan je oor lelletje knabbelde…Jij liet je ook niet onbetuigend en met je handen naar achteren gericht gleden je handen over mijn heupen, en 1 hand gleed tussen ons in en kneedde zachtjes de bult, die alleen maar groeide. Opeens stapte je naar voren en liet jas en blouse in 1 beweging van je schouders glijden, en draaide je om. Onze ogen vonden elkaar en onze monden volgde in minder dan een tel. Onze lippen raakte elkaar, en ik voelde het puntje van je tong mijn lippen raken. In no time waren onze tongen in een intiem worstelspel verstrengeld. Ik had mij ogen gesloten en voelde je langzaam naar achter stappen.
Mij handen gleden koortsachtig over je rug van onder tot boven volgde mijn handen je rug en je vrouwelijke vormen..Niks mis mee ronddingen op de juiste plaatsen een beetje vulling op de heupen en strak en glad naar je schouderbladen toe…
Mijn handen gleden wederom over je rug naar beneden en pakte met een stevige ruk je billen vast. Heerlijk een vrouw met houvast… heerlijke ronde vormen en terwijl ik je billen kneedde gromde je binnensmonds. Mijn vingers gingen op zoek naar de rits en het knoopje van je rok. Iets wat al snel gevonden was. Ik opende stiekum mijn ogen en zag een deur richting de kamer. En schuifelde zachtjes naar voren ..je langzaam achteruit duwend..
De rits was gevonden en het knoopje was ook niet een mega probleem.
En je rok gleed van je billen op de grond. Je stapte eruit en volgde de langzame stappen richting de deur..welke open stond, na enkele schuifelingen was deze bereikt.
Terwijl we nog steeds is een ruig tong duel verwikkeld waren.
En gleden door de deur heen de kamer in.. in mijn ooghoeken zag ik een bank…
En mijn hersenen draaide op volle toeren…en mijn handen hielden je heerlijk billen vast.
Toen als donderslag lieten onze monden elkaar los, ik zakte iets door mijn knieen en tilde je op.
En liep in enkele grote stappen naar de bank en in een beweging legde ik je op je rug op de
bank terwijl ik op mijn knieen naast de bank op de grond ging zitten.

Ik bewonderderde je lichaam..je glimlachte lief naar me ..maar zei niets…ik keek naar de
rondingen van je heupen je kleine toch wel strakke buikje…naar het zwarte doorzichtige lingerie setje..naar je borsten waar van je tepels hard en zichtbaar in de stof drukte..
Naar je benen gehuld in zwarte kousen…geen panty ..maar kousen heerlijk met in je dijen zat een licht kneepje van het elastiek.. Ik keek bewonderd…waarop je me opeens uit me roes haalde met “ bevalt het wat je ziet.??” Om op te vreten was m’n antwoord..en dat ga ik doen ook…. Je giegelde en ik voegde daad bij het woord door met mijn mond je buik te beroeren.
Waarna mijn tong zachtjes kringentjes draaiend een vochtig spoor naar borsten trok.
Onder tussen had mij hand je benen gevonden en gleed mijn hand langzaam vanaf je knie
Langzaam omhoog naar je kruis. Zachtjes de binnenkant van je dijen volgend en zacht knedend naar boven.
Ondertussen had mijn mond je borsten ontdekt en mijn andere hand had zich tussen de bank en je rug gewurmt. Je kromde je rug net genoeg om het haakje van je BH lost te tikken.
Je borsten bevrijdend uit het strakke zwarte gevangenisje…Ze waren niet groot maar heerlijk stevig. Mijn mond dook op je tepel ..en mijn andere hand volgde en nam de ander tepel in behandeling…zachtjes knedend werd hij keihard, ik liet de tepel uit mijn mond floepen en blies er zachtjes over…wat een keiharde reaktie veroorzaakte hij werd hard en de kleine pukkeljes rond de tepel volgde met opstijven…Mijn andere hand had ondertussen je kruis bereikt en ik drukte zachtjes met mijn duim tegen je venus heuvel…en voelde dat de stof al
Vochtig was.. Op dat moment kwam je hand op mijn hoofd en dirigeerde deze met zachte druk richting je kruis….Iets wat ik absoluut niet erg vond.
Bij de venusheuvel aangekomen zag ik dat je niet helemaal kaal was maar een keurig klein driehoek je geschoren ..net een pijltje met ..hier moet je zijn…
Met mijn ene hand haakte ik mijn duim in het kruis van je slipje en trok die zachtjes van lippen af. Mijn mond drukte ik het eerste kusje op je lippen en ik rook de heerlijke vrouwelijke muskes geur… mijn andere hand volgde en hielp mee je lipjes uit elkaar te drukken..je kittelaar sprong als een kleine erectie tussen je lippen vandaan en mijn tong draaide zijn eerste rondje.
Jouw hand graaide en aaide over mijn hoofd. Ik opende mijn ogen om over je buik naar boven te gluren. En zag dat je andere hand druk bezig was een tepel te kneden terwijl je hoofd iets achterover en je mond licht open ging….
Ik moest iets goed doen… Mijn mond begon aan zijn werk..Mijn tong draaide rondjes rond je klitje en gleed een paar keer soepel je grotje in onderweg naar je pirineum..en kietelde zachtjes je aarsje.. je gromde als antwoord en trok je ene been op en legde die op de leuning
En liet je ander been verder op de grond zakken waardoor mijn toegang tot je heerlijkheden beter werden..
Mijn vingers van mijn hand kwamen verder te hulp…terwijl mijn tong je klitje onderhanden nam schoof ik mijn wijsvinger je grotje in en naar enkele pompbewegingen volgde mijn middelvinger, ik draaide mijn hand licht zodat ik aan de binnenkant je lichte gebobbelde huid van je g- spot voelde…en voerde de druk en pomp bewegingen verder op..
Je lichaam reageerde om de stoten van mijn vingers op te vangen in een gelijkmakende kadans.. terwijl mijn tong wrong en kringelde…liet ik mijn ring vinger stiekum je aarsje strelen.. de kadans werd dieper je kreunde en gromde…en terwijl ik bij een volgende pompbeweging mijn ringvinger in een keer in je anus drukte kromde je lichaam zich
En ik voelde heel je lichaam verstraken, en je lippen knepen om mijn vingers …je gromde en graaide met twee handen in mijn hoofd proberend deze naar binnen te drukken ..
Je stootte nog twee keer…en gromde en hapte naar adem…….waarna je verslapte……………………………….
En toen werd ik wakker…………..


Aantal keer bekeken: 14825
Waardering: 7.38 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 5 bezoekers online