Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

een avond uit.

U leest om dit moment het verhaal een avond uit gepost door Ane. Dit verhaal is gepost in de categorie griezel verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar griezel verhalen?
Categorie: griezel verhalen
Gepost door: Ane
Gepost op: 2011-4-3

Verhaal:

een avond uit
ik had het kunnen weten, net de dag waarop je denkt dat niets je kan gebeuren, dat alles goed komt, gaat het fout. en dan niet een klein beetje ook.

het was al donker toen de meiden en ik uit de club kwamen. We hadden iets te lang door gefeest en ik wist dat als ik thuis kwam dat ik echt een groot probleem had. we strompelde over de stoep, hard pratend en lachend over met hoeveel jongens we geflirt en gedanst hadden. We liepen naar de bushalte waar de meeste meiden op de bus moesten gaan wachten, ik en Isa konden naar huis lopen, maar we besloten nog even gezellig te blijven wachten.
Isa stak een joint op en al gauw werd het in het bushokje nogal gezellig, met mooie kleurtjes en bewegende muren. oftewel, we waren knetter stoned en ook nog eens dronken. de bus kwam en de meiden die erin moesten hadden moeite met het kaartje bestellen, de buschauffeur keek ons met een afkeurende blik aan, maar we lachte er niet minder om. Isa en ik bleven even bij de bushalte staan, en zwaaide naar de rest, tot de bus in de verte verdween.
maar we moesten toch echt naar huis en we begonnen te lopen.
'het was gewoon echt zo stoer, het was het dubbel dwars waard' zei Isa. ze stak een sigaret op, het vlammetje van haar aansteker speelde met de schaduwen, ik kreeg het gevoel alsof we gevolgd werden. de rook danste om Isa's hoofd en maakte rare vormen.
we praatte hard en de andere geluiden van de stad gingen verloren aan ons geschreeuw en gezang, want natuurlijk leek het ons, met onze dronken koppen, leuk om te gaan zingen.
dus daar liepen we dan om half vier 's nacht vrolijk zingend over straat.
we waren nu nog maar een paar minuten van de rotonde verwijderd, waar we beide de andere kant op moesten. we gingen langzamer lopen en hielden elkaar stevig vast. Maar we moesten wel los laten, de splitsing kwam en Isa moest oversteken.
"Ik zie je morgen meid!', lachte Isa. 'als ik nog leef tenminste!'
ik lachte ook en keek hoe Isa om de hoek verdween. 'tot morgen', riep ik nog.
ik draaide me om om ook naar huis te gaan. het was nog zeker tien minuten lopen dus kon ik maar beter niet gaan treuzelen.

de koude wind blies door mijn panty en ik huiverde. waarom had ik ook nu die vervelende hakken aan gedaan. die waren niet gemaakt op twintig minuten op te lopen, die waren om te dansen. om cool mee te doen. ik stak mijn handen in de zakken van mijn jack, en schopte tegen een blikje, maar mijn hak bleef ergens hangen en brak af.
'kut!', schreeuwde ik. en ik rukte de hak die nog in de stoep stond, los.
fijn nu moest ik gaan hinken. ik stak de hak in mijn zak en voelde hoe de zak scheurde en de hak weer op de grond viel.
ik vloekte nog harder dit keer en hield de hak in mijn handen vast. mompelend over waarom het mij altijd moest gebeuren strompelde ik verder.
een auto kwam langs, maar even later stopte hij. ik lette er niet op en liep door.
'hee! hee jij!', ik hoorde de auto weer verder rijden, maar langzaam. zo net achter me.
ik draaide me na vijf minuten met een ruk om. 'wat?' gilde ik.
de jongen schrok van mijn reactie en kleurde rood.
'loop je lekker?', kwam er uit de auto.
'ja heel erg', snauwde ik, en ik draaide me weer om. jongens, soms waren ze leuk maar af en toe zou ik ze best kunnen wurgen.
ik strompelde verder en zag de auto een tijdje later voorbij komen met de boxen op vol geluid.
maar mijn ongeluk was nog niet voorbij. het begon nog even lekker te regenen. ik schreeuwde het uit toen de dikke druppels me doorweekte en vervloekte iedereen en alles. ik daagde iedereen uit om me nog meer te gaan vervelen. maar ik kreeg natuurlijk geen antwoord.
het werd al laat en ik merkte dat ik moe werd. ik besloot even te stoppen. ik was bijna thuis, maar ik durfde niet verder te gaan, mijn vader was het engste in de hele wereld, ik zou het niet aankunnen om die nu te zien.
ik zakte ineen tegen een muur en telde de druppels die mijn jack in gingen. het waren er behoorlijk veel.
ik hoorde geritsel naast me en keek opzij. er zat een man naast me. hij keek me bezorgd aan met grote ogen en een lieve glimlach.
'gaat het meisje?', vroeg hij.
'ja', mompelde ik.
'weet je het zeker? het is niet echt de tijd of het weer voor een mooi meisje als jij om buiten te zijn'
'en voor een man als u wel?', daagde ik hem uit.
'nee, ook niet. tenzij, we gewoon allebei hier wel horen. dat dit' hij gebaarde naar de zwarte straat voor ons 'ons rijk is, en dat wij ons hier op ons gemak voelen' ik snapte niets van zijn gepraat en liet mijn hoofd in mijn handen vallen.
'ik ben Sam'
'Eva', zei ik zonder na te denken.
'mooie naam', zei sam.
'wie bent u?', vroeg ik na een tijdje. 'wat wilt u van mij?'
'niks..', zei hij, 'gewoon iemand om mee te praten.
'ik heb geen zin in praten. en al helemaal niet met u', ik stond met een ruk op en kukelde bijna voorover omdat ik vergeten was dat mijn hak afgebroken was. Sam ving me op, maar ik rukte me los. ik stapte snel twee stappen naar achter, en voelde de muur tegen mijn rug. sam stond nu voor me. ik kon nergens heen. ik voelde me plots erg kwetsbaar en weerloos.
'ik wilde u alleen helpen, niets anders', zei hij.
'sorry,' mompelde ik en ik probeerde weer weg te komen. ik dacht dat het ging lukken, maar na twee stappen greep Sam mijn arm.
zijn greep was ijzersterk en ik kreeg me met geen mogelijkheid los.
'ik houd er niet van als mensen van mij weg lopen', zei hij, de vriendelijkheid in zijn gezicht weg.
ik begon te trillen op mijn benen.
'ik.. ik', stotterde ik.
'ik wil je vergeven, maar daar moet je wel wat voor doen', zijn stem klonk niet echt veelbelovend en ik verwachte het ergste.
'wat?', vroeg ik met een trillende stem.
hij boog zich naar mij toe en fluisterde het in mijn oor. ik zakte in elkaar.
Sam lachte. 'dat is dus een ja'
ik trilde nog heviger en probeerde in alle macht los te komen. Sam ging voor me zitten en pakte mijn keel.
'ik houd er al helemaal niet van als ze moeilijk doen. ruig, ja dat vind ik niet erg. maar moeilijk doen, daar heb ik een hekel aan'
'nee', fluisterde ik, tranen liepen over mijn wangen. 'nee, alstublieft'
hij pakte mijn haren vast en trok me hard omhoog. hij sleurde me door een deur, die mij nog nooit was opgevallen en smeet me ergens in een hoek neer.
ik gilde en schreeuwde en probeerde los te komen maar niets werkte.
sam ging om mijn buik zitten en ik kon niets meer. hij had mijn armen boven mijn hoofd gepind, en zijn gezicht was dicht bij het mijne. hij keek me met een doordringende blik aan.
'snap je dan niet dat je ik je niets aan wil doen, dat dit een plezier word? voor jou en mij? dat wij samen verder kunnen?'
'nee', fluisterde ik weer.
'toch jammer', vliegensvlug waren mijn armen boven mij vastgeknoopt. 'wil je echt niet van gedachten veranderen?'
'nee, alstublieft, nee'
'okee.. jammer. het had wat kunnen worden. zijn vuist kwam neer in mijn gezicht. ik gilde het uit. weer een slag. en weer. mijn gezicht klopte en ik voelde bloed uit verscheidene wonden komen. ik ging dit niet overleven.
ik hoorde het geluid van een mes en voelde de punt over mijn lijf heen glijden. eerst gebeurde er niets, maar plots stak hij het in mijn buik, in mijn been, in mijn arm, overal. bloed liep over mijn lijf en ik voelde de energie weg vloeien uit mijn lichaam. en met mijn laaste kracht keek ik hem aan, ik zag hem het mes optillen.
'toch jammer', zei hij en hij bracht het mes neer.


Aantal keer bekeken: 1906
Waardering: 7.00 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 6 bezoekers online