Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

een geile onafgemaakte ervaring.

U leest om dit moment het verhaal een geile onafgemaakte ervaring gepost door geil meisje. Dit verhaal is gepost in de categorie sex verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar sex verhalen?
Categorie: sex verhalen
Gepost door: geil meisje
Gepost op: 2009-6-29

Verhaal:

een geile onafgemaakte ervaring
het was een normale avond, ik en mijn beste vriendin zouden met 4 jongens gaan chillen waaronder haar vriendje.
we zouden verzamelen bij D. een hele goede vriend van me.
om 7 uur na het eten belde D. mij op en vroeg of ik nog naar hem toe kwam. ik was zo blij dat hij belde hij is echt een hele knappe, mooie, lekkere, geile jonge en ook echt lief.

Ik was me nog even aan het optutten en toen ging ik naar hem toe.
eenmaal aangekomen vroeg hij of ik mijn tas die ik bij me had boven wou leggen, ik dacht er verder niet bij na en liep de trap op. Hij liep langzaam achter me aan. Eenmaal boven liepen we zijn kamer in, ik had mijn tas net neer gezet, toen hij me opeens vastpakte en op het bed gooide. Meteen daarna lag hij al op me pakte me bij mijn polsen en en duuwde me eigenlijk zowat helemaal in zijn matras met veel kracht terwijl hij me zoende. ik was volkomen weerloos, daarna begon hij ruuw met zijn ene hand in mijn borst te knijpen & haalde mijn borst uit mijn BH en begon vervolgens strelend met zijn tong mijn tepel te likken, ik werd zo geil van hem en van wat hij deed. toen gleed zijn hand richting mijn broek en hij maakte hem los, hij begon me heel hard te vingeren, het was heerlijk, & ik kwam klaar. hij had ondertussen ook zijn broek los gemaakt ik greep naar zijn goddelijke lul, en begon hem te rukken, meteen daarna pijpte ik hem en merkte ik hoe hij kreunend klaar kwam het was allemaal zo opwindend, we wouden beide meer. alleen net op het moment dat hij strelend mijn kleren uittrok kwam er iemand naar boven. we schrokken en hebben ons heel snel aangekleed. bleek dat het zijn vriend J. was. we gingen met heem mee naar beneden en zijn toen met zn 3en lopend naar het huis van M. gegaan. waar we zouden chillen.

Toen we daar aankwamen hebben we eerst behoorlijk wat drankjes achterover geslagen. ik voelde hem behoorlijk zitten en zat heel de tijd geil in D. zn ogen te kijken en we kregen meteen weer zin.

op dat moment kwam K. van de wc. D. vroeg meteen of de badkamer groot was waarop K. antwoorde nee maar de slaapkamer wel. hij sleurde D. en mij naar de slaapkamer. K. ging weer weg. en D. deed het licht uit.
D. tilde me op terwijl hij mij zoende, voorzichtig zette hij me weer neer, en begon mij te strelen en maakte mijn broek los. ik toen de zijne, hij ging langzaam met zn hoofd omlaag en begon me te beffen het voelde gewoon heerlijk, daarna vingerde hij me en ik kwam kreunend klaar, ik ging met mijn mond richting zijn harde lul en pijpte hem tot hij ook klaar kwam.
toen hij net op het punt stond om zijn heerlijke lul bij mij naar binnen te brengen, kwamen K. en J. met videocamera's naar binnen. wij schrokken ons dood en kleedden ons zo snel mogelijk aan. later hebben ze de filmpjes verwijderd en ik heb met mijn geile maatje afgesproken om snel verder te gaan waar we gebleven waren.

Aantal keer bekeken: 9456
Waardering: 3.87 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 8 bezoekers online