Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

een mooi jongen met slechte manieren.

U leest om dit moment het verhaal een mooi jongen met slechte manieren gepost door danitia kairape. Dit verhaal is gepost in de categorie liefdes verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar liefdes verhalen?
Categorie: liefdes verhalen
Gepost door: danitia kairape
Gepost op: 2011-4-19

Verhaal:

een mooi jongen met slechte manieren
Ik ben een meid van 12jr.ik heb in het ene jr veel mee gemaakt en dat gaat ook over mijn vriend (elmert) het lijkt wel alsof hij geen gevoelens heeft voor mij hij belt andere meiden op,kust met andere meiden gaat met ze wandellen .en doet niks voor mij aleen als hij een kust nodig heeft komt hij bij me.ik liep een keertje langs met mijn nichtje en ik zag hem met een ander meid.ik werd vals maarkon niks doen anders had mijn nichtje dat al lang verteld aan mijn ouders en ik heb strenge ouders en als ze dat wisten had ik het leven al lang gelaten.maar de dag daarna heb ik zijn kraag gespanne gehouden en hij deed alsof hij me van nergens kent en keek me vragend aan en het duurde niet lang of hij me vroeg (hou je nog van me ja of nee)en ik maakte een grapje van en zei nee!!! En hij zei oke!!! Net als of hij al iemand had .en ik keek hem aan en zei. Oke en ik begon te huilen en hij zei okee!!!!! (Het is uit)

Aantal keer bekeken: 2620
Waardering: 3.88 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 4 bezoekers online