Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

fantaseren komt uit.

U leest om dit moment het verhaal fantaseren komt uit gepost door kevk. Dit verhaal is gepost in de categorie sex verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar sex verhalen?
Categorie: sex verhalen
Gepost door: kevk
Gepost op: 2008-9-30

Verhaal:

fantaseren komt uit
hallo
ik ben kevin 17jaar en heb 1zus,waarvan 1;tina die 26jaar is.
Ik fantaseer al 2jaar lang over mijn zus en mijn tante.
ik wist dat mijn zus vroeger of misschien nu nog veel bezig was met sex(webcam sex,trio,...). Vanwanneer ik dit wist ben ik pas begonnen met er over te fantaseren
Zoals wanneer ze niet thuis is, ik met haar slipjes,beha en dildo's speel.
Op een keer is het zelf gekomen dat ze een douche nam en ik door het sleutelgat aan het gluren was en zo geil als iets kwam...
In de vakantieperiode was er eens een dag dat ik bij haar thuis al redelijk beschonken was van de alcohol, zei ook een beetje.Ik stond opnieuw zeer geil, tot ik voorstelde om een spelltje te spelen waarbij je vragen hoeft te stellen aan mekaar. Eerst waren het gewone vragen, maar toen zei ik dat de vragen iets pikanter zouden moeten,toen ging het al over sex... .
Toen vroeg ik welke maat van bh ze had, ze antwoorde b.., ik wist dat dit waar was maar ik bleef maar zeggen dat dit niet kon zodat ze misschien toch iets zou laten zien, maar helaas.
Toen kwam er ineens iets over womenfights tersprake.
Dan zei ik dat ze mij mocht proberen op de grond te houden terwijl zij op mij zit(ondertussen zat ik al met heel lekkere gedachten in me),na veel woorden wou ze de weddenschap aangaan.Eerst lag ik on de grond,maar deze was hard en stelde ik voor om het bed te nemen.Toen ik de deur opendeed was het lichtuit dus schoot er mij ineens te binnen om het in de donker te doen, ze was nog steeds akkoord.
Ik lag op het bed en ze kroop op mij en tastend in de donker zoeken naar men hoofd.
Eens het spel begonnen kreeg ik me wel al vrijsnel los maar bleef tog even liggen, tot wanneer ze opzij viel en ik achter haar lag.
Ik zorgde ervoor dat ze mijn hand nam en zo dichten aan haar vagina of borsten kon geraken.
Ik voelde dat ik al helemaal nat stond.
Toen zei ik van; Durft ge mij ne kus op de mond geven toen ik echt aandrong deed ze het, toen wist ik dat ze misschien tog ook eens zou willen seksen met me.
Ik kuste haar meteen terug met ondertussen de tong erbij, we waren misschien 120sec. aan het tongzoenen of ik streelde haar borsten, echt zooo geile borsten.
Toen ik aan haar kut begon, begon ze iets minder met dat het zonder condoom was.
Ik kroop onder het laken en vingerde en befte haar, ze was zo opgewonden dat ze
ichtjes kreunde.Toen mijn boxershort half uit was kwam ik tegenhaar aan gekropen en en vingerde haar gewoon verder zodat ze me zou laten doen, ik kwam in haar kut terecht en dan is het pas begonnen, waarna ze me toch heeft afgezogen.
Toen we klaar waren en terug tv gingen zien, was het wel wat stil,maar ik had nog vertrouwen om opnieuw te proberen.
Ik begon meteen terug maar haar borsten te strelen en zuigen aan haar tepels, ondertussen zei haar aan het vingeren was, plots kwam ze tot een heus gekreun ,ik voelde meteen of ze nat was en het was tog zogoed als nat, meteen befte ik haar terug even.
Toen ik bijna klaarkwam zei ik het en bleef ze maar wachten op m'n sperma maar dan wel oraal.
Ze wou dat we tog stilaan gingen stoppen maar ik wou echt klaarkomen OP haar en bleef haar dan maar verder neuken.
Toen het eraan kwam spoot ik zogoed als alles in haar mond en haar.
Toen bleef ze maar verder afzuigen tot ze niet meer kon.
tot hier is het afgelopen.
Aantal keer bekeken: 2880
Waardering: 5.67 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 5 bezoekers online