Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

flesje draaien.

U leest om dit moment het verhaal flesje draaien gepost door Ane. Dit verhaal is gepost in de categorie liefdes verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar liefdes verhalen?
Categorie: liefdes verhalen
Gepost door: Ane
Gepost op: 2010-2-1

Verhaal:

flesje draaien
het was al laat en de meeste mensen waren al naar huis.
behalve hij.
ik zat bij mijn vriendinnen een beetje te kletsen. we zaten binnen. buiten was het te donker geworden en te koud. de muziek stond aan en er was een gezellige sfeer.

hij stond op en liep naar de hapjes en drankjes, hij keek een aantal seconden naar een lege fles.
'hoorde je wel wat ik zei?', vroeg Lea, mijn vriendin ineens.
'wat?', vroeg ik terwijl ik naar hem bleef kijken.
'zit je weer te staren? hallo? Ane? iemand thuis?'
ik lette niet meer op. hij had de fles in zijn hand en keek rond. hij trof mijn blik. mijn wangen kleurde rood.

'Zullen we flesje draaien?', vroeg hij met zijn aantrekkelijke hypnotizerende stem. vele knikte en de meisjes begonnen te giechelen.
we zaten in een grote kring met de fles in het midden.
'het is Ane's feestje dus zij mag eerst', zei hij.
vlinders gingen door mijn maag. met trillende vingers draaide ik de fles. ik hoopte dat de fles bij hem zou stoppen. de fles ging langzamer en langzamer. even leek het alsof de fles echt bij hem zou stoppen. maar nee, hij eindigde bij Lea mijn vriendin.
we keken elkaar aan en lachten. ik kroop naar voren en zij ook. we troffen in het midden en kusste elkaar gauw op de mond. nu was het haar beurt. verschillende rondes gingen voorbij, maar de fles eindigde niet bij hem of bij mij. maar toen Lea weer aan de beurt was eindigde de fles wel bij hem. ze kropen naar elkaar toe. een gauw kusje. jaloezie kwam in mij naar boven. gelukkig draaide de fles weer. hij keek naar de fles. hij leek zich wel in te spannen. eindelijk de fles stopte. ik keek naar hem. hij keek grijnzend naar mij. en ja hoor, alsof hij het wist eindigde de fles bij mij. ik keek hem verlegen aan. hij stond op. ik ook. we liepen naar elkaar toe. hij schopte de fles aan de kant. ik stond te trillen op mijn benen. eindelijk een zoen, van Jake, de leukste jongen van school.
hij pakte me zachtjes vast. zijn gezicht dicht bij het mijne. hij rook heerlijk. zijn zachte lippen kwamen op de mijne. ik was in de hemel.
mijn armen sloegen om zijn hals. hij trok me dichter tegen hem aan. mijn vriendinnen begon te giechelen, zijn vrienden floten. de zoen duurde lang. heel lang, ik hoorde zuchten en kuchjes. maar niets onderbrak deze zoen. uiteindelijk stopte we. ik keek hem aan. hij keek naar mij. hij lachte lief en ik kleurde rood. hij pakte mijn hand en trok zich terug samen met mij op de bank. de rest van de avond zag ik alleen nog zijn ogen, en voelde ik alleen nog zijn hand op mijn huid en zijn lippen op de mijne. het was een avond om nooit te vergeten.


Aantal keer bekeken: 3612
Waardering: 7.83 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2019 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 15 bezoekers online