Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

ga nooit naar de kelder!.

U leest om dit moment het verhaal ga nooit naar de kelder! gepost door sylzoe de graaf. Dit verhaal is gepost in de categorie griezel verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar griezel verhalen?
Categorie: griezel verhalen
Gepost door: sylzoe de graaf
Gepost op: 2011-5-7

Verhaal:

ga nooit naar de kelder!
mijn zus(sophie) en ik(zoey) waren een weekje alleen thuis, want onze ouders gingen op vakantie. ze zeiden nog tegen ons; willen jullie niet liever dat tante Bertha komt?? maar tante Bertha was niet aardig,dus zeiden we dat we best een weekje alleen thuis konden zijn. de eerste avond was heel gezellig, we hielden een feestje met een paar vriendinnen en keken naar een leuke film. we waren heel melig en we wouden wel eens wat breezers van mijn vader uittesten. hij zou ze toch niet missen, want hij had een hele voorraad. mijn zus en haar vriendin gingen een paar halen, maar toen ze na 10 minuten nog niet terug waren, ging de rest er achteraan + ik. we liepen de trap af, en kwamen in de voorraadkelder(daaronder was de drank kelder) daar waren ze niet, maar er liep wel een rood spoor naar de drankkelder. we gingen naar beneden en ik klikte de lamp aan. wat we zagen was een bange sophie achter een wijnton en een opgehangen vriendin!! Sophie was helemaal in shock ik rende naar haar toe en keek om me heen. ik was op zoek naar een zakje waar ze even in kon blazen maar toen ik een zakje wou pakken, pakte iemand mijn hand vast. ik schrok me een ongeluk. het was een vreemde man.zijn gezicht zat helemaal onder het bloed en onder allemaal schrammen. de andere vriendinnen stonden bij sophie. maar mijn ene vriendin (emma) draaide haar om en zag dat ik werd vastgehouden. ze rende naar me toe en zocht naar iets om hem mee te slaan. uiteindelijk vondt ze een lege fles waar wijn in had gezeten en sloeg hem daarmee op allemaal zeer pijne plekjes totdat hij knock-out was. hij liet me los en ik omarmde mijn vriendin Emma. we belden de politie en ze kwamen zo snel mogelijk naar ons toe. mijn andere vriendinnen probeerden Sophie rustig te krijgen en kwamen ook naar boven. ik leidde de politie naar de kelder en ging met ze mee. toen ze mijn vriendin zagen hangen, schrokken ze maar ze bleven kalm. ik vertelde waar de bewusteloze man lag en ze gingen kijken. ze kwamen terug en vertelden dat ze niemand vonden behalve een briefje waar met bloed opstond:het is nog niet voorbij. de politie heeft nog jaren gezocht, maar niemand gevonden. sindsdien zijn Sophie en ik heel bang en durven niet meer naar de kelder!!

Aantal keer bekeken: 3853
Waardering: 7.48 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 9 bezoekers online