Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

geest in foto.

U leest om dit moment het verhaal geest in foto gepost door stijn. Dit verhaal is gepost in de categorie griezel verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar griezel verhalen?
Categorie: griezel verhalen
Gepost door: stijn
Gepost op: 2007-10-24

Verhaal:

geest in foto
ik ging naar de camping en kathy kwam ook een vrieding. toen we samen rookte was ze bang dat haar moeder haar zou betrappen. we hadden doedorant gekocht om de geur weg te doen. toen het al laat was om 23:45 speelde we met deo en vuur dan kon je een grote vlam maken met de deo en een aansteker maar kathy vond het luek om het te filmen.
toen ik thuis kwam bekeek ik de film op de computer en ik moest effen naar het toilet maat toen ik terug kwam zag ik een geest tussen de vlam en mezelf ik nam er een foto van en dit is de foto => http://nl.netlog.com/6xstijn/photo/photoid=7876836#photos

reacties satijn_zonder_a@hotmail.com

Aantal keer bekeken: 5241
Waardering: 4.56 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 36 bezoekers online