Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

gestraft door de juffrouw.

U leest om dit moment het verhaal gestraft door de juffrouw gepost door aphrodite. Dit verhaal is gepost in de categorie erotische verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar erotische verhalen?
Categorie: erotische verhalen
Gepost door: aphrodite
Gepost op: 2006-11-7

Verhaal:

gestraft door de juffrouw
Mijn hart klopte in mijn keel, ik wist dat ik te laat was en probeerde vlug een excuus te vinden. Maar juffrouw annie pikte dit niet.
-"Je mag vanavond een uurtje nablijven."
Even was ik ontzet wat ik had nog zoveel werk thuis. De dag verliep verder vlot en om vier uur melde ik me aan bij juffrouw annie. Toen ik de deur opende zonder kloppen sprong ze recht van haar stoel. Haar zwarte rok was naarboven geschoven en ik kon haar zwarte kanten slipje zien. Haar hemd stond open en ik zag haar bh en hoe een druppeltje zweet lang haar nek tot tussen haar borsten rolde.
-"je moet leren kloppen tamara" zei ze kwaad en trok haar rok recht.
Ik ging ze zitten aan de bank voor haar bureau en haalde mijn boeken uit mijn rugzak.
-"Wat denk je nu dat je doet?" zei ze kwaad.
Studeren, zei ik, zoals dat normaal ging als je moest nablijven.
-"Ik bepaal je straf nu."
Ze liep naar de deur en draaide die op slot.
-"Zo je houd dus van zomaar binnen te vallen in mijn klas zonder kloppen."
Verbaasd keek ik haar aan. Ze kwam achter me staan en haar parfum bedwelmde me even.
Zachtjes streek ze het haar uit mijn gezicht en kwam dichterbij. Ik voelde haar boezem tegen mijn rug duwen en kreeg het plots ontzettend warm.
-"Laten we samen even relaxen." fluisterde ze geil in mijn oor.
Haar hand gleed langs mijn schouder naar mijn borsten en ze streelde ze zachtjes. even wist ik niet wat me overkwam maar ik vond het best lekker.
Ze knoopte mijn blouse open en gleed in mijn bh waar ze mijn tepel begon te masseren zodat die binnen de kortste keren lekker hard was. Ondertussen kuste ze mijn nek. Ik kon een kreun niet onderdrukken.
-"Sta recht." zei ze, en gewillig stond ik recht, wat trillend op mijn benen. Plots trok ze mijn blouse helemaal open zodat de knopjes alle kanten uitvlogen. Ze keek even naar mijn borsten en kreunde stil. Toen deed ze haar blouse af en haar dikke borsten staarden me aan. Ze trok mijn rok naar beneden en vervolgens mijn slip.
Daar stond ik nu poedelnaakt in de klas. Ze begon op mijn tepel te knabbelen en haar fijne vingers gleden naar mijn poesje dat al behoorlijk nat begon te worden. Ze nam mijn hand en bracht die naar haar borsten die ik begon te kneden, wat voelde ze lekker aan. Ik werd geiler met de minuut en duwde met mijn poesje tegen haar hand.
Ze pakte me bij de schouders en duwde me op de grote bureau vooraan in de klas.
-"Zal ik je even lekker verwennen meid."
Haar tong baande zich een weg langs mijn borsten, over mijn tepels recht naar mijn poesje. Ze trok mijn lipjes open, kreunde even, en vervolgens voelde ik haar warme tong over mijn klitje glijden. Oh wat een zalig gevoel.
Ze begon nu hart op mijn klitje te sabbelen terwijl ik mijn borsten kneede en kreunde van genot. Ik maakte lekkere neukbewegingen en blijkbaar vond ze dat heerlijk want ze ging heviger verder. Ze stopte en greep naar haar boekentas die op de grond stond. Nieuwschierig volgde ik haar beweging en schrok even toen ze een banaan bovenhaalde.
Voor ik het wist streelde ze met de banaan langs mijn klitje. Zachtes duwde ze het stuk fruit in me en ik kreunde luid. Argh ik was bloedgeil.
-"dat heb je graag he klein sletje"
Ze begon me nu traag te neuken met de banaan. Ik zoog haar tepels in mijn mond en ze masseerde mijn klitje terwijl de banaan steeds dieper in mijn nauwe kutje verdween.
Oooh ja, kreunde ik, oooh ik ga komen. Prompt stopte ze.
-"Nee hoor, nu nog niet, ik wil eerst nog meer proeven van je."
Ze draaide me om zodat ik met mijn achterste in de lucht lag. Geil begon ze me daar te likken, dit had ik nog nooit meegemaakt maar het voelde best lekker. Ik kreunde geil en mijn borsten hingen als zakken naar beneden. Plots werd er op de deur geklopt.
-"Ah dat was ik vergeten sletje, we hebben nog bezoek."
De deur ging open en daar stond meester toon, mijn geschiedenis leraar. Hij keek ons geil aan en sloot de deur terug achter zich.
Juffrouw anna ging gewoon verder, ze likte me lekker en wreef af en toe ruw langs mijn klitje. Meester toon kleede zich ondertussen uit en kwam met zijn hoofd onder me terwijl hij zoog aan mijn borsten.
Na een minuutje wisselde ze van plaats. Juffrouw annie kwam onder me liggen en haar kaal poesje lag recht onder mijn mond. Ze duwde het naar boven zodat k er gemakkelijk aankon. Een beetje onwennig gleed mijn tong tussen haar lipjes maar ik had de smaak vlug te pakken.
Ondertussen speelde meester toon met mijn klitje, hij trok er soms aan wat ik heel lekker vond. Toen voelde ik zijn dikke eikel langs mijn klitje strelen. Ik kreunde luid.
-"Oh neuk me meester,neuk me" zei ik geil. Zijn lul gleed in mijn kutje en ik kreunde luid waarna ik me terug op de geile kut van juffrouw annie consentreerde.
Hij begon me hevig te neuken en ik voelde hoe juffrouw annie mijn klitje masseerde terwijl de dikke lul in en uit me gleed. Steeds sneller. Ik was nu goed op gang met het likken en jufrouw annie begon luid te kreunen, af en toe smekend om meer. Het geil liep langs mijn mond en borsten.
Meester toon stopte, haalde zijn lul uit mijn poesje en stopte die prompt in mijn kontgaatje. even gaf ik een schreeuw van pijn, maar de pijn ging snel over in genot. Oh zo lekker had ik het nog nooit gehad. Juffrouw annie likte nu mijn klitje als een bezetene. Geil schoot haar tong heen en weer. Meester toon neuke me sneller en even later kwam ik geil klaar samen met hem. ik voelde hoe zijn zaad mijn darmen vulde.
Juffrouw annie schokte even en kwam toen luid klaar.
Ze stonden recht en gaven me mijn kleren.
Even later ging ik naar huis, nog wat geshockt door het gebeuren.
Nu kom ik bijna elke dag te laat op school zodat ik me lekker kan laten verwennen dor mijn favoriete leraars...

Aantal keer bekeken: 48634
Waardering: 7.94 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2019 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 11 bezoekers online